16 vagyok és terhes, mit tegyek?
Figyelt kérdés
2 és fél éve vagyok együtt a barátommal, aki már dolgozik (21 éves), fog, gátló mellett estem teherbe. Nem tudom mitévő legyek, a barátom mellettem áll, de az én kezembe adja a döntést. Én abortuszra mennék, de a szüleim ezt nagyon ellenzik, viszont felnevelni nem tudnám az iskola miatt (sok szakmai órám van, amiket levelezőn nem lehetne pótolni), örökbe meg biztos nem adnám. Szóval teljesen tanácstalan vagyok, nem tudom mit tegyek, szülői beleegyezés nélkül is mehetek-e abortuszra (pár nap múlva 17 leszek, ha ez számít valamit). A válaszokat előre is köszönöm, de a szitkozódók kérem tartsák magukban a véleményüket.2014. febr. 3. 15:59
31/34 anonim válasza:
Az idiótának, aki lepontozgat mindent: van életed egyébként? :)))
32/34 anonim válasza:
meny el az orvoshooz mond el neki aztán csinálj valamit hogy a céget zárják be aki gyártotta azt a sza rt és egy kur vanagy csekket kérj kárpótlásul, halod az abortusszal 1 baj van van 1 elenző szerv és ha megtudja szol, ésha te ak is elvetetded lecsukhatnak emberölésért ez van:(
34/34 anonim válasza:
32. Nalad minden rendben van ott nyakon felelül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!