Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Ti mit csinalnatok a helyemben?

Ti mit csinalnatok a helyemben?

Figyelt kérdés
Ha becsuszna egy 4. baba mit csinalnatok?
2014. jan. 2. 17:43
 1/9 anonim ***** válasza:
Függ az aktuális kortól, az anyagiaktól. Alapból azt mondom, hogy nem tudnám elvetetni, de ha olyan élethelyzetben lennénk, hogy egyszerűen képtelenek lennénk elvállalni, megfelelő körülmények között felnevelni, akkor nem tartanám meg. De ha nincs ilyen gond, csak szimplán annyi, hogy nem tervezett, és ő már a 4. lenne, akkor mindenképp megtartanám.
2014. jan. 2. 17:50
 2/9 anonim ***** válasza:

Ha olyan helyzetben lennék, hogy el tudom vállalni, akkor megtartanám.

Ha nem, akkor szerintem örökbe adnám, bár tudom, hogy ez sok anyának dilemmát okoz - mi a "jobb": tudni, hogy van valahol egy gyereked, akivel nem is találkozhatsz, vagy pedig megszakítani a kis életet? Azt hiszem, én az örökbeadás mellett döntenék, de bizonyos helyzetekben megértem a vetélést is.

2014. jan. 2. 18:08
 3/9 anonim ***** válasza:
32%
Elfogadnám, megszülném és minden bizonnyal megszeretném. Ugyanúgy, mint a testvéreit.
2014. jan. 2. 18:26
 4/9 anonim ***** válasza:
Ez azért elég sok mindentől függ...
2014. jan. 2. 19:11
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha csak nem élünk nagy nyomorban megtartanám.
2014. jan. 2. 19:31
 6/9 A kérdező kommentje:
Az anyagiakkal nem lenne gond. Csupán attól tartok, hogy hogyan boldogulnánk 4 gyermekkel.
2014. jan. 2. 20:22
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekunk becsuszott a 4. baba.Megtatottuk.
2014. jan. 3. 19:40
 8/9 Je Veux ***** válasza:
Ha csak ez lenne a gond, hogy hogyan boldogulunk majd, akkor megtartanánk. Ha anyagi problémáink lennének, nem tudnánk újabb gyereket vállalni, akkor viszont elvetetném.
2014. jan. 3. 19:56
 9/9 anonim ***** válasza:
Ahogy írod,hogy az anyagiak megvannak hozzá,biztosan megtartanánk. Nálunk most úgy volt,hogy lehet,hogy terhes vagyok (megfelelő védekezés mellett) de egy percig nem gondolkoztam,hogy megtartanánk-e!
2014. jan. 6. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!