Sziasztok!
Valahol megértem Trinity13-at, viszont azt még sem, hogy miért nem lehetett megszülni, és örökbeadni?
Persze azt is tudom, hogy az ember, ha már megszüli a babáját, és a szülőszobán hallja sírni, nem biztos, hogy le tud róla mondani.
A válaszolóval együtt én is megkérdezném.
Nem lehetett volna védekezni?
Amúgy én is szörnyen nehéz körülmények között nevelem a gyerekeimet, de nálam szóba se jöhet az abortusz...
Ha nekem jogomban áll élni, akkor neki is!
Védekezni is jogom van, de szándékosan abortáltatni nincs!
Valahol már leírtam, hogy az aki abortuszra megy, miért nem próbálja ki maga élesben, hogy milyen lehet az abortált szerepében lenni!
Nem érdekel, hogy de az még csak egy ébrény, hogy az még csak egy embrió, és az sem, hogy de az még csak 11 hetes magzat volt.
Én még az abortálható trimeszterben születtem, azaz 22- hétre!
Tehát, a 22-hetes magzatot még simán el szokták venni!
Persze ma már csak a 11-ik hétig, de amikor én születtem akkor még a 28-ik hétig vették el a gyerekeket.
Jelentem 44 éves vagyok, és mint már írtam abban az időben még abortálható lettem volna, de úgy tűnik még sem nyúl vagy csótány voltam, hanem ember...
Tehát, a 11 hetes magzat is ember, de még a 3 hetes magzat is ember.
Innentől kezdve ha már emberölésről beszélünk egy már megszületett anyaméhen kívül élő annak idején magzat volt lényről, akkor igen is a méhen belül élő magzat is ember, és mivel már írtam, hogy se nem egér, se nem nyúl lakozik bennünk, így sajnos akár milyen borzasztó, még is csak emberölésről beszélünk.
Egy olyan embert mészároltat le az aki bemegy a műtőbe, mert nem a saját kezével teszi, aki még védekezni sem tud!
Én értem, hogy lehet kirugták volna a munkahelyéről, meg minden, de egy egészséges ember tuti el tud helyezkedni dolgozni!
Becsülöm a Trinity13 személyét, hogy minden áron dolgozni szeretne, és hogy a leendő gyermekének mindent elő szeretne teremteni, viszont a magzat kiirtásával nem értek egyet!
Rengetegen várnak picibabára, olyan szülők akik nagyon szeretnének gyermeket, de nekik nem lehet!
Na meg ez az angyal csinálás...
Hmm...
A védekezés kérdését felesleges taglalni. Rengetegen születtünk védekezés mellett.
És valóban. Ha megszültem volna akkor már nem lennék képes odaadni.
És nem állo úgy az abortuszhoz, hogy csak egy embrió volt.
Körülöttem pedig mondták páran, hogy ne csináljak nagy ügyet belőle hiszen még nem is kötődhet az ember hozzá. (olyan mondta akinek volt abortusza) De ez nem igaz.
Én kötődtem...kötődöm. És sajnálom...és fáj...
Mindig is azt mondtam, hogy soha nem lesz ab.-om. Egészen addig amég nem kerültem ebbe a helyzetbe. Mert sosem hittem, hogy megtörténhet. De megtörtént.
Mással is megtörtént/megtörténhet.
Dolgozni akarok, és megteremteni a körülményeket. Az alapot.
Szerettem...és fogom is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!