Nekem fajt mert akartam a gyereket, de beteg volt.
A mutet elott raknak fel laminariat, az sz.r kellemetlen... Vagyis a faj es a menjenek a k..va anyjukba a kozepkori kinzo eszkozeikkel kozott van...
A mutetbol annyi remlik, hogy beszurjak a branult (vagy mi) jon az altato szep lassan amit a doki ad be, kozben az arcomra tettek egy oxigen maszkot. Zugott a fejem nehez lett pislogni es a 10tol visszaszamlalas 7ig remlik...
Mutet vegen bevittek a szobaba es rogton a bugyimat kutattam a parna alatt, hogy ne verezzek ossze mindent... Jott a dokim belenezett a bugyimba hogy mennyire verzek ennyi..
A menstruacios fajdalom volt a max amit ereztem
ha eros vagy odaig elmenni, akkor kibirod a tobbit is.
Laminaria kinek hogy.
Nekem ugyes dokim volt, pici szurast ereztem, bar mai napig nem fejtettem meg, hogy akkor konkretan mi tortenik,mikor azt ereztem.
Viszont utana en ugy elkezdtem gorcsolni, a combjaim is zsibbadtak,hogy a parom es a nover kisertek el a szobaig.
Aztan jon a kegyetlen varakozas.
A mutetbol semmit nemerzel,nekem csak az jart a fejemben,hogy mindjart vege lesz.
Persze megszenvedtem,11 hetes voltam..es masnap reggel ujabb kaparas volt szukseges.
Nem kivanom senkinek, ensem csinalnam ujra tobbet.
Nekem fizikailag semmi nem fájt, semmit sem éreztem.
De lelkileg...az a pokol...
Kénytelen leszek együtt élni vele.
De két rossz közül a jobbat választottam.
És így csak nekem fáj...
Biztos, hogy sokak szerint megbocsáthatatlan amit tettem. De nekem senki bocsánatáért nem kell esedeznem. Csak magamnak tartozom elszámolással. Csak én bocsáthatok meg magamnak.
Talán...majd idővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!