Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » 10 hetes vagyok még belefér...

10 hetes vagyok még belefér az abortusz az időbe? Még nem voltam terhes el fogják venni az elsőt mert most nem szeretnék.

Figyelt kérdés
2013. nov. 19. 15:33
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
82%
Labor is kell,meg ekg,vércsoport meghatározás is.Am,i 1 hét mire megvan.. Szóval gyorsan!Nekem megvolt 1.5 hét alatt..(Mai napig sajnálom)
2013. nov. 20. 12:18
 12/52 anonim ***** válasza:
77%
Hétfőn voltam laborban és védőnőnél. Kedden ekgn,Csütrtökön mentem visszaa a védőnőhöz,pénteken meg elhoztam a laborbókl az eredményeket.S következő hétfőn volt a műtét.A vércsoportom meg ott a korházban kikérték. Mert az nem volt meg péntekre.Szóval még belefér,de tényleg szükösen... Nagyon bánom a mai napig hogy elvették,de beteg volt:(
2013. nov. 20. 12:26
 13/52 anonim ***** válasza:
51%
Igen Kérdező, belefér... aki meg bizottságot emleget, az olyan 30 évvel el van maradva az időben, nincs semmiféle bizottság, kötelező családvédelmi tájékoztató és 3 nap gondolkodási idő van, kizárólag a terhes nőé a döntés.
2013. nov. 20. 15:45
 14/52 BernieErzsesztone válasza:
11%
kérlek ne tedd, akkor sem ha úgy tűnik rosszkor jön. nem baj....volt egy osztálytársnőm akit nagyon szerettem, 16 évesen elvetette, most 38 évesen van egy két éves gyereke mert olyan nehezen jött neki csak össze hoyg majdnem nem is lett...és vannak olyan lelki következményei is amik most beláthatatlanok és később is hatással lesznek nem csak a te életedre hanem a következő gyermekedére...ne tedd inkább...
2013. nov. 21. 08:46
 15/52 Jo cselekedet válasza:
10%

Isten parancsait az abortusz súlyosan véti!! Halálos és amellett égbe kiáltó bűn, mivel gyilkosság. Ne tedd meg én arra kérlek és ezt szeretetből mondom. Ha van benned szeretet és szeretsz másokat és nem csak önmagadat, akkor nem teszel ilyet! A magzat is élőlény (és amúgy is meg is születne minden bizonnyal) ugyanúgy, mint te és ha ezt mégis megteszed élet kioltásnak, gyilkosságnak számít. A legundorítóbb gyilkosság, mivel még védekezni sem tud az ártatlan.

Arra kérlek, hogy nézd végig ezt az 5 perces videót és döntsd el te, hogy mi a helyes!

http://www.youtube.com/watch?v=WbtI1LsbiIQ

2013. nov. 21. 09:41
 16/52 anonim ***** válasza:
69%
#14 "és vannak olyan lelki következményei is amik most beláthatatlanok és később is hatással lesznek nem csak a te életedre hanem a következő gyermekedére..." - a terhességnek meg a szülésnek is... csak szólok...
2013. nov. 21. 10:32
 17/52 anonim ***** válasza:
13%
A gyermek az áldás! Nem is értem egyesek hogy képesek a saját gyermeküket, a saját testükből kinyírni... Ugyanaz, mint amikor születés után kidobják. Ő már egy elő, érző ember, nem szabad megölni!
2013. nov. 21. 12:56
 18/52 Je Veux ***** válasza:
76%
"Nem is értem egyesek, hogy" mi a nyavajáért olvassák a témát ha nem bírják és csak rimánkodni tudnak. Nem kötelező.
2013. nov. 21. 14:16
 19/52 anonim ***** válasza:
80%
15-ös Jó cselekedetnek (egybe írandó amúgy, mindegy...): Bírom ay ilyen demagóg szövegetek. Gyilkosság meg halálos bűn, mert nem tud védekeyni, élő stb. Nagy sz#rt. Tudod, ki volt az élő? Az a négy szerencsétlen, akit a gyorshajót, bepiált milliárdos lányka halálba küldött és elevenen égett bent a kocsiban. Most a kisasszony a Prestige Tower-ben fog "rabokodni". Azok éltek b.meg. Azon mért nem pampgsz?! Nem csak bibliát kéne ám olvasni, hanem egy kicsit belepillantani a mindennapokba is, és akkor talán el tudnád dönteni, hogy kit kell megbillogozni és kit sem!!!
2013. nov. 24. 10:25
 20/52 m.aliz80 válasza:
16%
2013 van. Tobb fajta modja van a vedekezesnek! 2 honapos a babam, es emlekszem 10 hetes terhesen milyen volt uh- n:((
2013. nov. 24. 12:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!