Donne kérdése:
Nemtudom mit tegyek megtartsam e, vagy sem? A barátommal 2,4 éve vagyunk együtt, de ő arra hajlik, h vetessem el.
Figyelt kérdés
Anyagilag nem pont úgy állunk, szüleimmel élek és a "párom csak 3 hetente jár haza.Ő a magyar átlaghoz képest jól keres, de el is megy neki. 21 vagyok, az iskoláim megvannak, eddig barátommal éltem, de mindig csak ímmel-ámmal volt munkám, mivvel nemtudok szlovákul rendesen...Ezért haza kellett jönnöm, de itthon csak hónapról-hónapra élünk, sokszor kölcsönt kérve, foggalmam sincs mit tegyek, rendes munkám sem volt még, barátom csak magára gondol, és nem akar senkit eltartani.Itthon mindig csak azt hallgatom h el kell tartaniuk...Nem tudom mit tegyek?2013. okt. 25. 17:02
21/28 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, többnyire értelmesek voltak, még átgondolom ezt az egészet..
2013. okt. 25. 19:05
22/28 anonim válasza:
Ha az a legnagyobb bajod, hogy elhízol, akkor inkább meg se szüld azt a babát.
23/28 Vilcsianyuja válasza:
Ahogy azon aggódsz, hogy majd a párod elhagy, mert meghízol (de lehet, hogy ez a meghízás téged jobban riaszt, mint a párodat?), meg majd zavar a gyereksírás, én is úgy érzem, hogy nem kellene neked még gyereket vállalnod, még akkor se, ha a pasid valami csoda folytán melléd állna. Én nem vagyok híve az abortusznak, úgyhogy esetleg még az örökbeadáson is elgondolkodhatnál. Mert az életednek, aminek a kilátásai így sem túl rózsásak, a babával végleg befellegzene... Persze a szüleiddel is beszéld meg, kérd ki a tanácsukat, a barátodat meg minél gyorsabban penderítsd ki, mert én úgy érzem, hogy egy rohadtul felszínes kapcsolat ez, és előbb-utóbb úgyis vége lesz. Egy biztos, mindenképp új életet kell kezdened, akár babával, akár nélküle!
24/28 anonim válasza:
Szerintem is alaposan át kell gondolnod. :) Ha képes voltál nem is akármilyen körülmények között dolgozni, ha nap mint nap erőd van megbocsátni egy ilyen férfinek, képes vagy felnevelni a gyereket is, csak higgy magadban! A párod ha elhagy, nem azért fog, mert meghíztál, hanem mert egy gyáva alak, aki nem akarja a következményeket viselni. Szerintem kapsz te nála jobbat is, és később a baba pedig MINDENT PÓTOL. A nevelőanyukámnak is volt egy fiatalkori rossz házassága, hamar, még előtted szült, de a nehézségek ellenére NEM BÁNTA MEG. Nálad rosszabb körülmények között nevelnek gyereket, ha SZERETETTEL veszed majd körül, nem is lesz olyan szörnyű az a nélkülözés. Idővel pedig minden kialakul. Beszélj a szüleiddel és mondd el nekik az érzéseid, gondolataid. Szorítok!
25/28 A kérdező kommentje:
köszönöm utolsó.Még itthon nem tudják, várom h a barátom hazajöjjön és együtt mondjuk el.Nekem most lenne munkám, de a baj h jöv héten kezdenék, és nemtudom elvállaljam-e ,v hogy megmondjam e hamarabb, h mi van...
2013. okt. 26. 18:28
26/28 anonim válasza:
Ne haragudj ezért a kifejezésért, de a barátod egy szemét ha igy áll a dolgokhoz!
Én 11 hetis terhes vagyok, és munkanélkül maradok. mégcsak egy hónapot fogok dolgozni. a barátom sem keres a legjobban, de hamarosan megesküdünk és úgy áll a dolgokhoz, hogy ha ö nem is eszik,de a picinek mindene meglesz,ahogy nekem is!
27/28 A kérdező kommentje:
már most 12. hetes elmultam, szal nem lehet elvetetni..
a hasam viszont fáj, ma voltam nőgyógyásznál, és vérzek is. Ez baj?
2013. nov. 5. 16:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!