Nemtudom mit tegyek megtartsam e, vagy sem? A barátommal
2,4 éve vagyunk együtt, de ő arra hajlik, h vetessem el.
Figyelt kérdés
Anyagilag nem pont úgy állunk, szüleimmel élek és a "párom csak 3 hetente jár haza.Ő a magyar átlaghoz képest jól keres, de el is megy neki. 21 vagyok, az iskoláim megvannak, eddig barátommal éltem, de mindig csak ímmel-ámmal volt munkám, mivvel nemtudok szlovákul rendesen...Ezért haza kellett jönnöm, de itthon csak hónapról-hónapra élünk, sokszor kölcsönt kérve, foggalmam sincs mit tegyek, rendes munkám sem volt még, barátom csak magára gondol, és nem akar senkit eltartani.Itthon mindig csak azt hallgatom h el kell tartaniuk...Nem tudom mit tegyek?
Így azért elég bizonytalan, lásd be: valószínűleg szüleid is adnának, talán az apa is fizetne valamit.... és ha nem?
Munka, bölcsi nincs, tehát még 3-4 évig biztosan el kell tartatnod magatokat, azalatt sok minden történhet.
De te tudod.
2013. okt. 25. 18:00
12/28 anonim válasza:
"De mi lesz ha még jobban elhízok, beeresedik a lábbam, mert nem bírja a túlsúlyt, stb, havonta menni nőgyógyászhoz, megszületik a gyerek, a sok sírás, engem kikészít, és még mellette, hallgassam a többit, elcsúnyulok, meghízok, ráadásképp majd megcsal vagy otthagya barátom??"
Ne tartsd meg. Korai neked még a gyerek.
2013. okt. 25. 18:05
13/28 anonim válasza:
Édesanyádék dolgoznak, vagy tudnának vigyázni a kicsire, amíg te dolgozol, vagy tanulsz valamit? Ha nincs bölcsi, 2,5-3 évig kell kitartanod, ha ott maradsz helyileg, ahol most élsz, azután már mehet oviba. Jövőre Magyarországon, úgy tudom, 288.000 forintot kapnál, mint első babás anyuka kelengyepénz gyanánt. Ebből mindent meg tudnál venni neki, ami az induláshoz kell. Ha szoptatod, a gyes+családi a ruhákhoz, pelenkához elég lenne. Munkát kell keresned. Magad miatt is, a saját önbecsülésed miatt is.
2013. okt. 25. 18:08
14/28 anonim válasza:
Jézusom, tényleg van ember aki bekajálta ezt a 288ezret????? El ne hidd, kérdező! Csak mézes madzag volt, NEM lesz ilyen!
2013. okt. 25. 18:13
15/28 anonim válasza:
Majd a 2-es válaszoló eltart titeket, vállalja már a felelősséget, ha egy rossz kapcsolatban levő, munkanélküli, gyerekeszű lányt arra bíztat, hogy mindezek ellenére csak a szeretet és az élet értelmét meg hasonlókat kövessen.
Egyébként ne tartsd meg. Még te nagyon nagyon nagyon fiatal vagy hozzá.
2013. okt. 25. 18:18
16/28 anonim válasza:
Az utolsó válaszadó meg majd fogja a kezed, meg tartja benned a lelket amikor - ne adj' Isten ezt érzed, amit ő:
Ez az a pont, ahol épp ideje, hogy átértékeld az életed, 21 éves vagy, a kapcsolatod nem mondható éppen ideálisnak, normális munkád sincs, de tanulni sem tanulsz, így nem lehet élni, saját magad sem tudnád fenntartani, nem hogy egy gyereket.
Szerintem épp itt az ideje, hogy felnőj, és elkezdj feleslősségteljesen élni, rendesen dolgozni, mindezek után egy ideális pártól jöhet majd a gyerek is.
2013. okt. 25. 18:28
18/28 anonim válasza:
16-os! De ez elmúlik, az ember belátja, hogy ez volt a legjobb. Ja, nem volt benne részed. Akkor miről beszélsz?
Inkább nézze a gyereke arcát, amikor nem tud neki venni semmit, mert nincs pénz, szidja az apát, meg okoljon mindenkit, hogy így alakult, iskola és munka nélkül kell gyereket nevelnie, igaz? Jobb, ha a gyerek is szenved. Hát gratulálok!
2013. okt. 25. 18:31
19/28 A kérdező kommentje:
Igen még én sem érzem magam késznek, de megvallom őszintén, ez a természetem, és ilyen is maradok, talán 50 évesen is...
2013. okt. 25. 18:40
20/28 A kérdező kommentje:
Ami a tanulást illeti érettségim és szakmám van, gondolkodtam h jó lenne nyelvet tanulni...miután elvégeztem a sulit, ahogy írtam, csak brigádoztam, szal el is ment a pénz amit megkerestem, mivel a szüleim támogatása nélkül a barátommal éltem...most 1 hónapja vagyok itthon, és ezt nemrégiben tudtam meg h terhes vagyok.szal idő és lehetőség sem volt tanulni, nem mellesleg épp elég volt hülye szlovákokkal meg csehekkel dreholni, napi 12-24 órákat, ahol 1 értelmes mondatot sem tudtam mondani, és szótárból tanultam, miközbe mosogattam, bagettát csináltam krumplit faragtam, ráadásul ki sem fizettek rendesen.Csak ennyit a vádaskodásokról, h nem tanultam, meg nem dolgoztam!!!!nem mellesleg még én adtam haza pénzt.mind1 ez csak egy mellékes felvilágosítás
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!