Azokat kérdezném, akiknek volt már abortuszuk. Megbántátok a döntést? Súlyos lelki teher a mai napig is?
Figyelt kérdés
Lehet, hogy volt már kérdés, ebben az esetben bocsi!
Csak a statisztikákra lennék kíváncsi.
Köszönöm a válaszokat!
2013. okt. 24. 21:31
11/17 anonim válasza:
Fél éve történt, nem bántam meg, mert szüleimre nem számíthattam, párom nem állt mellettem, pénzem még ahhoz is kevés volt, hogy magamat eltartsam. Nehéz volt, még friss, sokszor eszembe jut, ha meglátok egy kisgyereket. De sokkal jobban kezelem, mint a pár kérdéssel lentebb lévő lány, aki legszívesebben öngyilkos lenne.
12/17 anonim válasza:
Nagyon megbántam, mert elhittem az orvosoknak, hogy az általam szedett májgyógyszrtek súlyosan károsítják. Azóta évek teltek el és azóta azt mondják, igen kevés esély van rá, hogy az első öt hétben baja legyen a kisbabának ilyesmi miatt. Mindennek nézzetek utána, ne hallgassatok egy-két véleményre! Azóta van négy gyermekem, akiknek igyekszem jó mamája lenni, de minden nap gondolok az elsőre. Próbálom úgy felfogni, hogy ő azèrt jött, hogy megtanítson az élet értékére és, hogy a négy fiam megszülessen.
13/17 anonim válasza:
10-es! Engem is nagyon érdekelne mikért érzel így? - és nagyon bátor dolog, hogy ezt ki mered mondani!
14/17 anonim válasza:
Ja még hős is, hogy bánja a két gyerekét, nem? Elájulok...
15/17 anonim válasza:
10-es vagyok. Törölték a válaszom, miért? Mert őszinte vagyok? Nahát igen, ez sokaknak nem tetszik. Nem fogok panaszkodni, arra a sorstársaimnak ott van a Fókusz. De a pénztelenség csak a legkevesebb. Egy boldog percünk nem volt még úgy, hogy a következőben ne dőlne össze a világ. Olyan dolgokon kellett keresztül menniük, amiket a legmocskosabb ember sem érdemel meg. Hogy tudni lehetett-e előre? Igen. De elvből nem akartam még egy abortuszt, mert elhittem a jónépnek, hogy az bűn, az gyilkosság, az megbocsáthatatlan, és gyötör majd egy életen át. Tudjátok sokkal rosszabb, amikor az gyötör, hogy a meglévő gyerekeid szenvednek, annál nincs rosszabb.
16/17 Czinkapanna válasza:
Nekem most szeptemberben született volna meg a 4 pockosom és nagyon nagyon megbántam mindenki a környezetemben ellenezte nem vette örömmel csak a párom és én akartuk de befolyásoltak a többiek gyenge voltam sokat gondolok rá h lehetne egy pici babám nem egyszerű 3mal de csodálatos sőt a legcsodálatosabb dolog a világon !!!!! <3
17/17 anonim válasza:
Nem mondtam egy szóval sem, hgy hős, amiért ki meri mondani, amit sokan magukban tartabak... és látod, nem azért mondja mert nem szereti őket, hanem mert sokat szenvednek... mert nehéz... mert talán te rémálmaidban sem éled át azt, amit ők nap mint nap... én emiatt nem ítélem el, sőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!