Azokat kérdezném, akiknek volt már abortuszuk. Megbántátok a döntést? Súlyos lelki teher a mai napig is?
Figyelt kérdés
Lehet, hogy volt már kérdés, ebben az esetben bocsi!
Csak a statisztikákra lennék kíváncsi.
Köszönöm a válaszokat!
2013. okt. 24. 21:31
1/17 anonim válasza:
Igen megbántam és nem,már nem fáj a lelkem.
Inkább azért vagyok dühös, mert egy tudatlan h.lye p.cs. voltam. :(
2/17 anonim válasza:
Nem bántam meg, muszáj volt. De többször eszembe jut (4 éve volt).
3/17 anonim válasza:
10eve volt, sokszor eszembe jut/jutott! Igen megbantam és bánt mikor a 2pici lányomra nézek! Sajnos muszáj volt! Igen nehezen viselem a mai napig! 18eves voltam és fogamzásgátló megfelelő szedese mellett fogant a kicsi!
4/17 anonim válasza:
Muszáj volt sajnos. Nem bántam meg, de sokszor eszembe jut, mekkora lenne a gyerekem, ha megtartottam volna. Ilyenkor azért kicsit fáj a szívem.
5/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat és sajnálom, ha valakit lepontoztak, nem én voltam...elég érzékeny téma ez.
2013. okt. 25. 06:31
6/17 anonim válasza:
Én nem bántam meg, mert ezt véltük helyesnek. Viszont sokszor eszembe jut.
7/17 anonim válasza:
Megbántam, bár akkor ez tűnt helyesnek. És igen, a mai napig fáj, nincs nap,h ne jutna eszembe.
8/17 anonim válasza:
Nem bántam meg utólag. Akkor nehéz volt, nagyon, de túl lehet rajta lépni.
Most, 12 év távlatából nem bánom. Van azóta 4 gyerekem. A nagyobikkal utána lettem terhes, ami nem lehetett volna, ha nem így döntök.
Nem bántam meg. Sajnálatos, hogy így alakult, kihagytam volna, elhihetitek, de tudom, hogy jól döntöttwm.
9/17 anonim válasza:
Én nagyon megbántam és szenvedek tőle, hogy ezt tettem, minden vágyam lett volna, hogy megtarthassam. De 18 évesen senki nem állt mellettem, se a szüleim, se a gyerek apja...nem akartam senkinek a nyakára szülni. Örökké szenvedni fogok, mert én nem akartam ezt.
10/17 anonim válasza:
OFF (bocsi)
Utolsó: kifejtenéd kérlek, hogy miért bánod a két gyermekedet? És ne rohanjatok le, nem szurkálódásból kérdezem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!