Abortusznál, miután bejelentkeztem az altatóorvosnál, azt ott helyben megcsinálja vagy akkor választ időpontot? Sajnos nagyon félek .
Figyelt kérdés
2013. szept. 28. 20:36
11/13 anonim válasza:
Off: Tudjátok, olyan különös, hogy olvasgatlak benneteket és a kommentek között elkerülhetetlenül a látóterembe kerül a feni hirdetés: Apasági - a magzat veszélyeztetése nélkül... Hát igen, van, aki védi a gyermekét, és van, aki megszületni se engedi.
12/13 anonim válasza:
szerintem élet helyzettől függ hogyan is döntünk! én sok esetbe belegondolok ,hogy abba a helyzetbe hogyan is döntenék! sajnos nekünk természetes úton nem lehet babánk így nehéz abortusz mellett voksolnom! most azt mondanám soha nem vetetném el a gyerekem de lehet a sors máshogy hozná vagyis úgy mond rákényszerítene akkor abortusz mellett lennék! de ez mind csak feltételezés! és ne értsetek félre!
6-os voltam!
13/13 anonim válasza:
Az abortusz egy mutet. Tehat nem ugy megy az ember, hogy bemegy es bent tartjak. Megbeszeltek egy idopontot, hogy mire szamits, hogyan keszulj. Ha magatol az altatastol felsz, akkor nyugodj meg, ez a legkevesebb. En voltam mar altatva (nem abortusz miatt) es ott tovabb tartott a beavatkozas, tehat problemasabb volt. De az altatas volt a legkeesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!