Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Te elvetetnéd a gyereked, ha...

Te elvetetnéd a gyereked, ha homoszexuális gént hordozna?

Figyelt kérdés
[link]

2013. szept. 17. 16:38
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
0%
Elvetetném, nálam ez ugyanolyan betegség, mint bármi más. Az más kérdés, ha felnő és az lesz természetesen támogatom, bár nehéz lenne megbarátkozni a helyzettel, de ha előre tudom, hogy ez lenne várnék inkább a következő lehetőségre, hogy minden téren egészséges gyerekem szülessen.
2013. szept. 17. 18:25
 12/22 anonim ***** válasza:
87%

nem

utolsónak: ez nem betegség

2013. szept. 17. 19:04
 13/22 anonim ***** válasza:
80%
Neeem!Az én legnagyobb fiam 21 éves-mellesleg hetero-de mindig azt mondtam Neki,hogy:nekem mindegy,hogy DÖGÖS vörös,vagy TÖKÖS vörös,egy a lényeg,legyél boldog.Nem is tökös,nem is vörös(nagyon édes,barna hajúb barátnője van)de BOLDOG!A kisebbik fiam 5 éves,Nála is pont ezt gondolom/gondoljuk.2 fiú+11.5 hónapos kis csaj anyukája
2013. szept. 17. 20:45
 14/22 anonim ***** válasza:
82%
Nem. Ez nem betegség, és eszem ágában sem lenne emiatt elvetetni. Aki várna arra, hogy tökéletes legyen a gyereke, annak azt kívánom, hogy várjon is! NINCS tökéletes ember, a szülő sem az, főleg nem az, aki elvetetné emiatt a gyerekét!
2013. szept. 17. 21:08
 15/22 anonim ***** válasza:
85%

13-as, nagyon édesen megválaszoltad a kérdést. :)

Amúgy én is így gondolkodom! Volt anno egy barátom, aki gyűlölte a homoszexuálisokat és ezt onnan tudtam meg, hogy mikor rákérdeztem mi lenne, ha majd a fia meleg lenne...hát kiakadt és azt mondta, hogy az ő fia sosem lesz az és ez lenne a legnagyobb tragédia az életében stb. Én akkor azt kívántam neki, hogy "na akkor adjon az Isten neked egy homokos fiút!"..hát nagyon kiakadt, ritka durva veszekedésnek jártunk akkor a végére. Ez csak zárójelben, hogy mekkora tahók vannak.

Ha az ember jó ember, nem számít, hogy hetero vagy éppen meleg. Aki meg ilyen miatt vetetné el az egészséges magzatát, az gondolkozzon el, hogy kiben is van a hiba.

2013. szept. 17. 21:25
 16/22 anonim válasza:
84%

Minden újszülött kisgyerek úgy tökéletes, ahogy a világra jött. Nem tudom milyen szülő az, aki ezt nem látja be. Ha lesz lehetőségem rá hogy lányom/fiam szülessen, vagy örökbe fogadhatok, olyannak fogom szeretni őt, amilyen. Minden körülménytől függetlenül. Mert nem őneki kell megfelelnie az elvárásaimnak (illetve az adott társadalom által elfogadott norma alapkövetelményeinek), hanem ő várhatja el tőlem hogy gondos, szerető szülő legyek, aki önálló, életképes, becsületes embert nevel belőle. A többi nem számít.

Tény, hogy homoszexuálisként nem könnyű az élet. Szerintem sok anya azért választaná a könnyebnek tűnő utat, mert nem akarják hogy a leendő gyerekük kiközösített/megalázott/alaptalan gyűlölet tárgya legyen, ami sajnos manapság elég gyakori.

F

2013. szept. 17. 21:51
 17/22 anonim ***** válasza:
70%
NEM! Az abortuszhoz nagyon nyomos indok kell és ez nem az!
2013. szept. 18. 13:26
 18/22 anonim válasza:
100%
Én sem vetetném el semmiféle képen! Csak ha már tényleg valami menthetetlen dolog lenne. Gondold meg. Bármilyen is lesz örökké a te icipici babád fog maradni!!!
2013. szept. 19. 14:35
 19/22 anonim válasza:
68%

De álljunk meg egy pillanatra...és még az sem tiszta hogyan lesz valaki homoszexuális. Na mindegy.

Aki szerint betegek vagyunk hát...sajnállak titeket. Én teljesen normális egészséges férfi vagyok. Nem nyávogom, nincs hosszú hajam nem shopingolok délutánonként, egy normális pasas vagyok az utca sarkáról csak éppen homoszexuális. Tanár vagyok, egyetemet végeztem nem értem miért lennék beteg? Erre nincs vakcina, erre nincs terápia mert egészséges vagyok. És ezt nem értem hogy a Jobbikos homofób pofátok ezt nem bírja felfogni! Már bocsánat a kifejezésért, de nem én vagyok undorító hanem ti! Nagyon érdekes hogy 645 gyerek + a munkatársak el tud fogadni, de ti a kopasz fejetekkel nem.

Anyám és apám és a bátyjaim is olyannak szeret amilyen vagyok. Biztosra veszem hogyha a ti gyermekeitek egyszer bevallanák hogy melegek, nem dobnátok ki őket az utcára. Ha meg igen csak sajnálni tudom az ilyen...emb...embert, aki még gyereket sem érdemel.

Ennyi a véleményem, remélem azért valami hatást gyakoroltam rátok!

2013. szept. 19. 20:39
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

semmi pénzért nem vetetném el!!

mi már tudjuk, hogy fiú lesz, és soha nem tenném meg, hogy emiatt megszakíttatom a terhességemet!

2013. szept. 22. 18:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!