Manapság az abortusz hogy zajlik? Mennyibe kerül? Pécsen hol végeznek ilyen beavatkozást?
Kedves kérdező!
Küldtem egy üzit!
Kérdező: és nem akarsz változtatni ezen? Tudom, hogy dögnehéz, de meddig akarsz még ebben élni?? Hidd el,hogy nem kell az egész életed rájuk áldozni, pláne ha megaláznak. Tényleg nézz szét, mit lehet nálatok kérni házi segítségnyújtásra. Előbb-utóbb csak fel akarsz nőni, ugye?
Merd járni a saját utad, mégha először kínkeserves is!
Minden analfabéta torzszülött idegyűlik, ha abortusz a téma? Pont a ti satnya, féleszű, kretén utódaitokra van szüksége a világnak, hiszen rátok fog ütni. A sok szaporaptor inkább nevelje meg az idegbeteg kölkét, hogy ne kelljen úton-útfélen az ő visításukat hallgatnom, a mai gyerekek egyszerűen rémesek és baromira el vannak kényeztetve! Furcsa, az én városomban is pont a rusnya, dagadt, iskolázatlan banyáknak van fél tucat gyerekük; érdekes, pont az ilyeneknek nem kellene inkább szaporodni.
Kérdező, jól döntesz, és ne legyen bűntudatod! Ha később mégis rendeződik az életed, és szeretnél gyereket, egy endokrinológussal többre mész, ők értenek a hormonális dolgokhoz/gondokhoz, a nőgyógyászok manapság nagyon hanyagok, és sz@rnak a nőkre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!