Manapság az abortusz hogy zajlik? Mennyibe kerül? Pécsen hol végeznek ilyen beavatkozást?
Nem is az a baja, hogy nincs kastély meg palota, meg mit tudom én...
A kérdezőnek sok problémája van, és attól, hogy nem írt sokat róla, még lehet több gond is.
Nem tudhatjuk.
Ha nem tetszik ne olvasd, utolsó. Ilyen egyszerű. És direkt megkért mindenkit, hogy ne ócsárolja.
Én meg egy bizonyos válaszolói réteget utálok.
Nagyon nagyon utalom ,mikor valaki ugy itelkezik mintha mindent tudna!
Akkor az anyukaddal es a nagyszuleiddel elsz?
Ok mit szolnak,hogy terhes vagy?
Azon is el kellene gondolkodnod - mivel azt mondta korábban a nőgyógyászod, sohasem lehet gyereked - talán ez az utolsó esélyed az életben arra, hogy anya légy.
"de sajnos a körülményeim nem engedik meg, hogy megtartsam, bármennyire is szeretném" - Ne haragudj de ez csak kifogás, szerecsenmosdatás, mit szólnak a szülők, nagyszülők - ki nem szarja le, mond inkább ki feketén-fehéren, hogy Te nem akarod. egyszerűen nem vagy hajlandó komoly áldozatokat hozni a gyerekért, mondjuk kiállni a világ elé és felvállalni őt, beperelni apucit a tartásdíjért, stb.
ezt a hulyeseget sajnos nem veszem be 20 eve dolgozom szuleszeten es egy orvos soha soha nem mond es nem is mondhat ilyet hogy nem lehet soha gyereked.
Ket esetben igen egy ha a mehed kiveszi vagy ha mindket petefeszked kikapjak.
Minden mas esetben egy terhesseg lehetseges es nem kizart.
miert nem mondja egy doki ezt? mert pl beperelheted a terhesseg miatt igy ingyenes lenne az abortus zha megtartod karteritest kaphatnal.
Igy levonom a kovetkeztetest egyszeruen nem vedekeztel vagy csak hebe hoba es most itt kamuzol mentegeted magad a felelotlen vislekedesed miatt.
Ezek utan remelem a kovetkezo 20 evben nem is lesz gyereked mert felelotlen vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!