Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Abortusz előtt amikor csinálna...

Abortusz előtt amikor csinálnak egy ellenőrző uh-t, akkor az anyukának látnia kell a magzatot?

Figyelt kérdés

2013. szept. 5. 07:39
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
91%
9-es!!! Az, hogy valakinek becsúszik a 3. gyerek TOTÁL MÁS, mint mikor másodéves egyetemistaként kiszakad a gumi a 3 hónapja ismert barátoddal, elmész az ügyeletre gyógyszerért, de mégsem sikerül meggátolni a teherbe esést vele, mert Neked nem használ valamiért... Az a tabletta sem 100%. Gyógyszert meg nem akartam szedni, mert a családban halmozott a trombózis hajlam.... Előbb kérdezni, tudni a másikról valamit, utána okoskodni. Ez jó szabály lenne az életben...
2013. szept. 11. 17:19
 22/28 anonim ***** válasza:
77%

10-es! Te akkora primitív jelenség vagy, hogy az már-már egyedülálló!

Hogy nézek a gyermekeim szemébe? Hogy magyarázkodom nekik a "lett volna egy bátyátok, nővéretek" dumával? NEM A TESTVÉRÜK LETT VOLNA, BALESET VOLT? LEHETETLEN HELYZETBEN.

Mondhatnám viszont azt nekik, hogy ha 19 évesen szültem volna egy majdnem idegentől, soha nem lettem volna senki, mert a diplomámat ki tudja hogy tudtam volna megszerezni, most meg nem 5 szobás házban élnénk a jó fizetésem után, hanem azon aggódnék, hogy hogy fizessem ki a számlákat... Ők 2013-ban nem hiányolják az 1999-ben elvetetett gyermekemet... TÉNY: az abortusz borzasztó dolog, a legrosszabbak egyike, ami nővel történhet, de mindig vannak olyan helyzetek, amikor az élet közbeszól. Az, hogy neked 44 év alatt nem volt ilyen: gratulálok, szerencsés vagy. Az orális és manuális szexről szóló eszmefuttatásod és mintegy alternatívaként való megjelölésed kommentárt sem érdemel... El tudlak képzelni külsőre és mentálisan egyaránt...

2013. szept. 11. 17:26
 23/28 anonim ***** válasza:
48%

Mindenki mas mas ertekrendje van .

En megszultem 22 evessen egyedul fiatalon lakas iskola allas nelkul a geyrekem mert en az eletet tisztelem.

Es mit ad a sors van szereto ferjem ket diplomam rendes hazam jo munkam. Pedig kozben felneveltem meg 3 gyereket.

Es tudod az a ferfi aki otthagyott mert nem oltem meg a gyereket o a lany 18 szulinapjan megkeresett minket es sirva banta hogy meg akarta ot olni.

Hiszek az elet szent leteben es tiszteleteben barhol barmikor barmilyen helyzetbe.

A munkam miatt is erre eskudtem fel segitem az eletet....

2013. szept. 11. 18:56
 24/28 Batisz Ildikó válasza:
43%
Imádom ezt a sok okos embert, aki, ha nyomorog akkor is szül.Az én időmben még nem volt ultrahang. Senki nem kötelezhet arra senkit, hogy szüljön, ha nincsenek meg a feltételek a gyermek eltartásához. A kérdezőnek igazat adok, hogy nem tartja meg.
2013. szept. 12. 11:05
 25/28 anonim ***** válasza:
68%
Tehát meg kellett volna szülöm egy gyermeket egy embertől, akit alig ismertem??? Ez azért meredek. Nem a karrier meg egyéb hülyeségek miatt nem vállaltam a sajnálatos balesetem eredményét. Leírtam, hogy történt. Ennél többet nem tudok mondani...
2013. szept. 12. 19:02
 26/28 anonim ***** válasza:
14%
Nem, nem kellett volna, csak lehetett volna. Nem volt kényszer, magad döntöttél az abortusz mellett. Tetszik, nem tetszik, ez van.
2013. szept. 12. 20:48
 27/28 anonim ***** válasza:
12%

meg lehetett volna szulnod igen

Tudod mit kellett volna ?

lefekudni valakivel akit nem ismersz.Es ha megis olyan hulye voltal legalabb vedekezhettel volna.

Ket dolog elozi meg az abortuszt

1. vedekezes.

2 nem kell esz nelkul boldog boldogtalannal szexelni foleg azzal akit alig ismersz

De ezt nem tetted meg igy nem lep meg hogy megolted a magzatod.

2013. szept. 12. 20:51
 28/28 anonim ***** válasza:

Olvass vissza i***a utolsó, védekeztem, te ítélkező p****t... 3 hónap után nem csinálok gyereket...

1. annyi fáradságot sem veszel, hogy elolvasd, amit írok

2. olyan vagy mint egy papagáj, semmi nem érdekel, csak egyet fújsz...

Egyébként semmi közöd hozzá, de most 35 évesen ott tartok, hogy 3 férfival feküdtem le (azaz össze-vissza mindenkivel, akit megláttam, persze)..... bazi nagy k. vagyok, megértettem... na szevasz...

2013. szept. 13. 18:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!