Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Abortusz előtt amikor csinálna...

Abortusz előtt amikor csinálnak egy ellenőrző uh-t, akkor az anyukának látnia kell a magzatot?

Figyelt kérdés

2013. szept. 5. 07:39
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
36%
Még én itélkezem? én? nem nekem a hobbim az hogy ideirogatok mindenféle séértő dolgokat. Esetleg az egyetemet finanszirozod nekem mert akkor megyek szives örömest csak nem mindenki teheti meg ugyebár...és munkát adsz? mert megyek dolgozni...BÁRHOVA!!! de arról nem én tehetek hogy kirugtak. Akkor neked apuci meg anyuci adott zseppénzt amiből tudtál kuporgatni vagy otthon laktál...csak tudod én sem a párommal finnanszirozgatok mindent DE ha nincsen munkám,vagy áljak bankrablónak? én sem nyújtózkodom tovább a párommal,te látom a fellegegben élsz...ajj istenem milyen emberek vannak és igen most itélkezem mert idejössz és dicsekedsz hogy te egy csdálatos ember vagy mert...tudod ez senkit sem érdekel ahogy azt sem hogy osztod az észt,ameddig nem abban a cipőben jársz amiben én addig a helyzetemet nem tudod megérteni vagy nem is akarod...és igen sajnálom a babámat akármennyire hihetetlen,de én az anyukámra nem támaszkodhattam (főleg hogy apám már nincsen ) ahogy te!! mert gondolom valami nem sikerül anyu,apu kellenne pénz..na látod ezt nem tudom megtenni de nem is állok le egy ilyen emberrel vitatkozni mint te...néha csodálkozom hogy ilyen emberek "nyertek " anno...
2013. szept. 6. 16:48
 12/28 anonim ***** válasza:
67%
Mondom, DOLGOZTAM. Nem élősködtem, hanem, ismétlem: DOLGOZTAM. És nem rúgtak ki. Szüleim elváltak,(édesanyám egyedül nevelt bennünket), az ösztöndíjamat hazaadtam,(na, ennyit a zsebpénzről) sosem voltam pióca. Nem akartam olyan léthelyzetet, amiért nem dolgoztam meg, azaz nem laktam albérletben, nem vettem fel hitelt, hogy előre elköltsem, ami nincs. Nem éltem fel a jövőmet, a gyermekeimét meg pláne nem. Volt idő, mikor a sulimat is fizettem, mert általános és kötelező, mindenkire vonatkozó tandíjat vezettek be egy időre. Úgyhogy semmi nem igaz abból, amit írtál itt nekem. Csakúgy nem, mint az állítólagos pénzhiány motiválta abortuszokról. Nem akarásnak nyögés a vége.
2013. szept. 6. 18:45
 13/28 anonim ***** válasza:
m1,én ennél okosabb vagyok hogy leáljak vitatkjozni bár ha azt nézzük a te szemszögedbőlé és az én szemszőgemből is igazam van de részemről ennyi
2013. szept. 6. 19:27
 14/28 anonim ***** válasza:
18%

Az osszes abortusz kifogas kamu onigazolas sebnyalogatas.

multkor violt itt egy holgy tobben felajanlottak neki hasznalt babaruha kisagy osszedobta volna a valaszlok nagy resze a babakelengyet.

Kapot egyhazak tel szamat is akik eltartottak volna a terhesseg alatt annak cserebe hogy megtarja a babat.

Szerinted megtartotta?? a nagy feneket onzo modon kinyirta a dobogo szivu sajat gyereket mert ugy latta jonak Aztan sajnaltatta magat o milyen szerencsetlen mert neki senki nem segit. Tudod az ilyen nok nem eletrevaloak.Nem is erdemelnek gyerket soha.

2013. szept. 6. 19:33
 15/28 anonim ***** válasza:
10%
Persze, hogy kamu, utolsó! Hát ennél a válaszadónál is az a helyzet, hogy a hölgyike nem dolgozik, a srác igen, de az asztal körül kergették a nőt, ha nem albérletben lakik, mert az olyan trendi. Internet láthatóan van, mobiltelefon garantáltan, TV látatlanban szintén... És ki tudja még, mit fizet a szegény nyomorgó, szigorúan olyan tételeket tekintve csupán, amelyek nélkül vidáman le lehet lenni. Ha ehhez hozzászámítjuk a gyest, a családi pótlékot, az extra kelengyepénzt, ami járt volna nekik, a gyermek utáni adókedvezményt, plusz a felesleges kiadásokat, lazán babázhatott volna, de nem. Ő "nyomorog". Mese habbal, csak a TV maci hiányzik mellőle. Ugyanaz a duma mindig, miközben az abortusz mögött végső soron a kényelem, az extra igények(albérlet), a nulla teljesítés, a szabad szex és az emberi önzés áll.
2013. szept. 6. 20:11
 16/28 anonim ***** válasza:
75%
ti már nagyon okos emberek vagytok!! a gyesből éljetek meg..istenem hogy lehetnek ilyen emberek...pffff szánalmasok vagytok de nem idegesitem rajtatok magamt mert ti tudjátok,okosak vagytok :))) további szép napot az értelmiségnek :)))
2013. szept. 6. 22:21
 17/28 anonim ***** válasza:
19%
Akkor egy rövid fejszámolást engedj meg nekem. Kelengyepénz(egyszeri juttatás) 288.000 Ft, gyes 28.500 Ft, csalási pótlék 12.200 Ft, adókedvezmény 10.000 Ft. Ezek a fix bevételek a gyermek kapcsán. A mobilszámlákra 5000 Ft/fő összeget veszek, a TV/internetre szintén 10.000 Ft-ot. Ez összesen: 70700 Ft/hó. Ennyiből BŐVEN ellátható egy baba, és akkor még a szépségápolásra, szórakozásra stb költött pénzt nem számoltam bele. Ja, hogy dolgozni is kellene...? Mennyivel tisztességesebb lenne végre bevallani, hogy nem a pénzhiány vette el a babád életét!
2013. szept. 6. 22:37
 18/28 anonim ***** válasza:

Utolsó, a kelengyepénz csak 64 ezer forint.

Akármennyire is szeretnéd, amint lezajlanak a választások, el is felejtik, hogy valaha is fel akarták az összeget emelni 200ezer fölé.

A GYES+családi is összesen 37ezer a levonások után.

Ettől függetlenül (bár a kérdező témájától már nagyon eltértünk), én nagyon elítélem azt a 20 éves lányt, aki az albérletre, munkanélküliségre hivatkozva ölte meg a gyermekét.

Nálunk is csak a férjem dolgozik, nem keres jól, én csak GYES-t kapok és albérletben élünk.

Igen, valóban szegényesen, de a babának mindene megvan, mikor és soha eszembe nem jutott volna, hogy a pénz miatt megölessem.

Van az a mondás, hogy ha Isten bárányt ad, akkor füvet is ad hozzá

Ez teljesen így van.

Most már megtörtént, nem tudod visszacsinálni, de én ha ilyet tettem volna soha nem tudnám magamnak megbocsátani.

Inkább éljek szegénységben boldogan, mint anyagilag rendben legyek, de a lelkem zokogjon.

2013. szept. 8. 21:50
 19/28 anonim ***** válasza:
0%

Ha mar szamolunk

inplantatum fog gatlas 3 evre 50 ezer ft es majdnem 100% megved a nem kivant terhessegtol es az abortusztol.

Fogamzas gatlas ma mar hozzaferheto es olcso sok megoldas van akkor nem kell gyesbol elni.

2013. szept. 8. 22:03
 20/28 anonim ***** válasza:
10-el egyetertek. A kerdes morbid. Eszetlen aki feltette alapbol.
2013. szept. 8. 23:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!