Abortusz előtt amikor csinálnak egy ellenőrző uh-t, akkor az anyukának látnia kell a magzatot?
Az osszes abortusz kifogas kamu onigazolas sebnyalogatas.
multkor violt itt egy holgy tobben felajanlottak neki hasznalt babaruha kisagy osszedobta volna a valaszlok nagy resze a babakelengyet.
Kapot egyhazak tel szamat is akik eltartottak volna a terhesseg alatt annak cserebe hogy megtarja a babat.
Szerinted megtartotta?? a nagy feneket onzo modon kinyirta a dobogo szivu sajat gyereket mert ugy latta jonak Aztan sajnaltatta magat o milyen szerencsetlen mert neki senki nem segit. Tudod az ilyen nok nem eletrevaloak.Nem is erdemelnek gyerket soha.
Utolsó, a kelengyepénz csak 64 ezer forint.
Akármennyire is szeretnéd, amint lezajlanak a választások, el is felejtik, hogy valaha is fel akarták az összeget emelni 200ezer fölé.
A GYES+családi is összesen 37ezer a levonások után.
Ettől függetlenül (bár a kérdező témájától már nagyon eltértünk), én nagyon elítélem azt a 20 éves lányt, aki az albérletre, munkanélküliségre hivatkozva ölte meg a gyermekét.
Nálunk is csak a férjem dolgozik, nem keres jól, én csak GYES-t kapok és albérletben élünk.
Igen, valóban szegényesen, de a babának mindene megvan, mikor és soha eszembe nem jutott volna, hogy a pénz miatt megölessem.
Van az a mondás, hogy ha Isten bárányt ad, akkor füvet is ad hozzá
Ez teljesen így van.
Most már megtörtént, nem tudod visszacsinálni, de én ha ilyet tettem volna soha nem tudnám magamnak megbocsátani.
Inkább éljek szegénységben boldogan, mint anyagilag rendben legyek, de a lelkem zokogjon.
Ha mar szamolunk
inplantatum fog gatlas 3 evre 50 ezer ft es majdnem 100% megved a nem kivant terhessegtol es az abortusztol.
Fogamzas gatlas ma mar hozzaferheto es olcso sok megoldas van akkor nem kell gyesbol elni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!