Abortuszt mennyi időre rá csinálnak újra?
Figyelt kérdés
Lehet megint terhes vagyok, pedig nem rég volt abortuszom egy egészségügyi probléma miatt!2013. júl. 30. 21:28
1/9 anonim válasza:
Bármikor.
Csak azt nem értem, miért olyan nehéz védekezni. Oké, hogy az előző eü-i probléma miatt volt, de most?
2/9 anonim válasza:
És miért lettek törölve a válaszok?
3/9 anonim válasza:
Bármikor. Viszont rohadt gyorsan gondolkozzál és próbáld meg felfogni, hogy mi is az a védekezés.
4/9 anonim válasza:
az enyêm is törölve lett....
Miêrt nem vêdekezel?
5/9 anonim válasza:
Ha nem akarsz babát akkor VÉDEKEZZ manapság már mindenhol árulnak gumit.. már a középsulikban is
6/9 anonim válasza:
Ma Magyarországon jogod van arra, hogy akár minden megfogant, élő és ártatlan gyermekedet abortáltathasd.
7/9 anonim válasza:
Bevállalom a 0 pontot, de remélem a méhedet is kiveszik, hogy többet ne eshess teherbe. Felelőtlen vagy, dugni tudsz, gondolkodni nem. Az előzőt sem értem meg, hiszen nyilván azt sem akarták, ha ezt sem akarják..
8/9 anonim válasza:
Pont az előbb olvastam egy kérdést ,,Vetélés, missed ab csoportban". Nekem úgy jött le, hogy ugyan az a kérdező.
Ezért nem kellene rögtön ítélkezni, meg ocsmányságokat a fejéhez vágni valakinek, addig amíg nem tudjuk a hátterét a dolognak. Főleg úgy, hogy oda lett írva, hogy az abortusz eü. probléma miatt volt (tehát missed ab vagy vetélés utáni).
9/9 anonim válasza:
Akár mikor, de nem értem miért nem lehet védekezni normálisan. Miért jobb kaparásra járni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!