Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Abortusz után kérhetek olyat...

Abortusz után kérhetek olyat hogy megnézhessem a magzatot?

Figyelt kérdés
2013. aug. 28. 16:18
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Elbúcsúztam tőle, kiharcoltam magamnak viszont sajnos el nem engedték temetni :( 10 percig velem lehetett. Köszönöm a válaszokat!
2013. szept. 1. 16:43
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Részvétem......
2013. szept. 2. 08:22
 23/26 anonim ***** válasza:
7%
Szerintem ne kérd, hogy láthasd... Később rossz lenne. Bánkódni sem szabad ezt minden várandósságnál tudni kell, hogy az első 12 hétben bármi történhet. Próbáld meg feldolgozni aztán sok sikert!
2013. szept. 3. 22:24
 24/26 1980szilvike válasza:
Én 12 héten vetéltem el..és én láttam a babámat mert vérzés közben kiesett belölem :( majdnem bediliztem..aztán az aszinsztes elvitte és megnyugtatot h ennek igy kellett lennie..de a mai napig elöttem van.A mai napig síratom :( !!!
2013. szept. 14. 22:27
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Istenem, utolsó, mélyen átérzem a fájdalmadat. Sok erőt Neked!
2013. szept. 14. 22:34
 26/26 anonim ***** válasza:

Szerencsem volt en megkaptam bucsuzhattam es el is temethettem bar errol lemondtam nincs kertunk ezert.

Nem bantam meg hiszen bennem nott en gyerekem volt illett a bucsu 11 hetes volt.

Sirtam de oke volt jo volt a bucsu.

2013. szept. 15. 23:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!