Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Abortusz után kérhetek olyat...

Abortusz után kérhetek olyat hogy megnézhessem a magzatot?

Figyelt kérdés
2013. aug. 28. 16:18
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
80%
Kérdező, minden további nélkül, ha ezt szeretnéd.
2013. aug. 29. 09:39
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
6. vagyok. Ne haragudj, bocsánat. Tényleg félreérthetően írtad. Én a helyedbe nem akarnám megnézni, így is nagy fájdalom ez neked. De a te döntésed.
2013. aug. 29. 12:03
 13/26 anonim ***** válasza:
Ha már a terhesség előrehaladott szakaszában inditják be a szülést mert elhalt a baba akkor van esélyed arra, hogy megmutassák de én nem ajánlom mert eléggé megrázó látvány.
2013. aug. 29. 13:02
 14/26 anonim ***** válasza:
69%
Nagyon sajnalom, ami veled torteni es csak te tudhatod, hogy a gyaszfeldolgozasodat mi es hogyan segitene, de en a helyeden megszivlelnem az itt olvasott tanacsokat, megrazo tapasztalat lenne es felesleges is olyan szempontbol, h a mutet utan nem hasonlitana mar ilyan mertekben ahhoz a 11 hetes kis magzathoz, aki meg fejlodese soran volt. Ne okozz magadnak felesleges megrazkodtatast. Vegyel bucsut szepen tole, gyujts neki gyertyat, nevezd el es vard meg turelemmel, amig eljon az a kisbaba, akinek mar meg is kell szuletni.
2013. aug. 29. 23:22
 15/26 anonim válasza:
100%
Ez a legszomorúbb dolog, amit valaha gyakori kérdéseken olvastam! Nagyon sajnálom, még be is könnyezett a szemem, pedig pasi vagyok!
2013. aug. 30. 11:09
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Elvileg megnézheted, elbúcsúzhatsz tőle, egymagad maradhatsz vele pár pillanatra; ha gondoskodsz a közegészségügyi szabályoknak megfelelő elszállításról, akkor el is viheted, hogy eltemettesd.

Úgy írtam, hogy elvileg - mert semmiféle szabály vagy törvény nem tiltja.

Ugyanakkor vannak sajnos olyan okoskodó kórházi alkalmazottak, akik elég fontosnak érzik magukat ahhoz, hogy beleszóljanak. Előfordulhat, hogy közlik, hogy NEM, aztán mire hivatalosan tiltakozhatnál, addigra már rég meg is semmisítették.

Célszerű ezért mindenképpen ott megkérdezni, ahol a beavatkozást végre fogják hajtani. Légy határozott, nehogy azt higgyék, hogy ők diktálnak. Nincsen joguk megtiltani halot magzatodtól való elbúcsúzást, de a szokás erősebb, mint a jog. Sokan csak a szokásokat ismerik, a jogaidat nem.

2013. aug. 30. 15:01
 17/26 anonim ***** válasza:
37%
Nem nem lehet megnézni és hidd el jobb is. Egy 11 hetes embrió nem szép látvány és biztos nagyon megviselne. Inkább próbálj meg tovább lépni és előre nézni. Azzal teszed a legjobbat.
2013. aug. 30. 15:16
 18/26 anonim ***** válasza:
82%

A törvények szerint jogos van ezt kérni. Nem nagyon szeretik kiadni, de ha gond van, a betegjogi képviselővel el tudod intézni. Viszont csak temetkezési vállalkozónak adják ki.

Nem ajánlom, hogy megnézd, elég szomorú látvány (bárcsak azoknak mutogatnák, akik önszántukból akarták elvetetni a gyereküket). Inkább kérd ki, úgyis egy nem átlátszó zacskóban adják, és megnézés nélkül temesd el.

És gyászoljátok el rendesen, hagyj rá időt, és meglátod, megnyugszotok. Akár el is nevezhetitek, az is segít.

2013. aug. 30. 16:59
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is missed abom volt, 10 hetesen. Én megkérdeztem az orvost, hogy hogy nézett ki, azt mondta, hogy csak egy pici összeaszott petezsák volt (már legalább 1 hete halott volt a műtétkor) és a baba gyakorlatilag nem is látszott benne, csak szövetdarabok voltak.

Szóval én sem ajánlom, hogy megnézd, valószínűleg magát a babát nem is látnád csak vért és felismerhetetlen szövetet.

2013. aug. 31. 06:42
 20/26 anonim ***** válasza:
61%
Ne haragudj, hogy ezt írom, de amit látnál, az semmiképpp nem hasonlítana arra, amit UH felvételeken lehetne látni. A az eltávolítás során roncsolódik is, csak szövetdarabokat látnál. Az ilyen korai magzatokat ki sem adják, hanem megsemmisítik veszélyes hulladékként. Bocsánat :S
2013. szept. 1. 14:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!