Abortusz után kérhetek olyat hogy megnézhessem a magzatot?
ha előrehaladott terhességet szakítanak meg és szülsz meg, akkor megpróbálhatod
egyébként nem látnál túl sokat, és az se lenne szép látvány...
Nincs benne semmi sokkoló, ha valaki bírja a vért. Nekem azt mondta a doki, hogy semmi nem látható, csak véres szövetmaradványok, tulajdonképpen csak egy massza. Én nem megnézni akartam (eszembe se jutott...), hanem azt szerettem volna, ha meg tudják állapítani, miért történt. De kerek perec megmondták, hogy nem is fogják azt nézni, volt-e valami betegsége, csak azt, hogy nincs-e benne rosszindulatú sejt (SOTE II). Mert hogy baba formájú dolog egyben nem is lesz - nem így mondta, de ez volt a lényeg, hogy nincs mit vizsgálni.
Hogy a kérdésre is válaszoljak, én még nem hallottam olyat, hogy valakinek odaadták volna, akár csak megnézni. De ha biztos vagy benne, hogy látni akarod, kérdezd meg.
De én utólag is úgy gondolom, hogy jó hogy ne láttam. Így is elég rossz, hát még úgy...
Én úgy képzelem, hogy a lélek jön hozzánk, mi adjuk neki a testet, a lélek pedig már nincs velünk. Hiába választott minket, meggondolta magát.
3-as vagyok es bocsanatot szeretnek lerni! Azt irtad hogy abortusz. Az abortuszon elo babakat olnek meg,ezert lettem.ideges,hogy latni akarod.En is kismama vagyok. Igy teljesen mas :( es nagyon sajnalom.
Még egyszer bocsanat es sok erot neked.
Szerintem ne akard. Mivel elhalt babáról van szó, már huzamosabb ideje nem élhet, ezért feláznak a szövetek, nem úgy néz ki, mint egy élő 11 hetes baba, ráadásul a beavatkozás során is roncsolódik a teste.
Inkább nézegess ilyen idős babákról képeket, videókat, képzeld el így őt, és próbálj meg tőle így búcsút venni.
Amikor Missed ab. műtétre vártam, nagyon sírtam, és a küretszobában a zsebkendőmet ki akartam dobni. Egy fedeles vödröt felnyitottam, azt hittem kuka. Láttam. A mai napig kísért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!