Ti is így éreztetek abortusz után?
Szerintem is ez volt a kisebbik rossz döntés a jelenlegi helyzeted figyelembe véve. Én ugyanezen átestem, a párom akkor azt mondta, rám bízza, ez a válasz pedig nekem tőrdöfés volt a szívembe, mert akkor már inkább mondja határozottan, hogy igen, vagy nem. Utólag ez így jobb volt, pedig mi még majdnem 8 évig kapcsolatban éltünk utána, de nem ő lett a gyermekem apja, és ennek nagyon örülök, mert egyszerűen alkalmatlan ilyen szerepre.
Az viszont biztos, hogy ebből "meggyógyulni" soha nem lehet, nekem nem megy.
Ismeros helyzet. En sem tartottam meg, meg lakasom sem volt, tanultam meg. A mai napig eszembe jut. De az akkori parom nem allt mellettem.
Aztan jott a ferjem, par honappal a tortentek utan. Hamar vallaltunk babat, mert mindketten biztosak voltunk benne, hogy szeretnenk. Azota megszuletett a 2 szep fiunk es titkon vagyunk meg legalabb egy babara.
Igy utolag belegondolva, talan varhattunk volna a gyermekvallalassal, de kimondhatatlan uresseget ereztem az abortusz utan. Valoszinu, ezert vagtunk bele hamar.
Utolso vagyok.
En a mutet utan olyan gorcsosen sirtam, mint meg soha. Csak azt hajtogattam, hogy mindennek vege. Nagyon nehez volt feldolgoznom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!