Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Aki már végig járta, mi az...

Aki már végig járta, mi az abortusz kérelemnek a menete?

Figyelt kérdés

2013. aug. 10. 13:52
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
Megfogom kérdezni az orvosokat mindenképp még sokszok átbeszélgetem a párommal is a lehetőségeket mert azért nem hadlyuk annyiban.Csak tényleg tisztában kell lennünk mit bír a szívem és a hegem.
2013. aug. 15. 11:15
 22/32 anonim ***** válasza:
Na mi a helyzet Veled?
2013. aug. 22. 22:50
 23/32 A kérdező kommentje:
Küldenek minden hova de semmire nem jutottam még egy papír sincs a kezemben nemhogy a csekk!Elküldtek a gyámtól a védőnőhöz mert az a nő aki ott volt nem tudta ki intézi.Aztán elmondva a vádőnőnek visszaküldött a gyámhogy hogy ők majd intézkednek.Végül egy óra várakozás után a gyámos nő közölte ők itt nem tudnak mit kezdeni velem,de azért beregisztrál hogy ott kértem segítséget(amit nem kaptam)aztán azt mondta mennyek vissza a nőgyógyászhoz és az ott kapott papírral mennyek a másik város gyámságára és majd ott foglalkoznak velem!!! Hát ennyire jutottam tiszta ideg vagyok.Közel sem olyan egyszerű mint ahogy sokan írták teljesen ki vagyok feszülve az idő meg csak tellik!!
2013. aug. 26. 07:35
 24/32 anonim ***** válasza:
Gyám és védőnő? A családvédelemhez kell menni, a dokinak tudnia kell, hogy hol van! De a neten is megtalálod szerintem. 2. válaszoló voltam.
2013. aug. 26. 14:58
 25/32 A kérdező kommentje:
Hát igen tudta utólag kiderült ép csak senki sem mondta helyileg hol van és telefonszámot sem adtak meg.A helyi gyámosok is tudták ép csak első nap az a töketlen nő nem mondta hogy náluk ilyen kirendeltség nincs mennyer tovább hanem mégegyszer visszahívtak hogy csak úgy beregisztráljanak.Azért is akadtam ki mint akik nem is tudják hol dolgoznak,botrány!!
2013. aug. 28. 09:01
 26/32 anonim ***** válasza:
Értelek..de már haladsz akkor valamerre?
2013. aug. 28. 12:40
 27/32 anonim ***** válasza:
És mi a helyzet a genetikussal??
2013. aug. 28. 16:44
 28/32 A kérdező kommentje:
Valamerre haladok 5-én megyek a nőgyógyászhoz mert még nem volt szívhang a múltkor a hét elejével az antsz-től is tudok időpontot kérni már tudom a számukat és hogy helyileg ők hol intézik eszt a kardiólógussal is beszéltem rám bízta a döntést mondván jól gondoltam a plusz súly gondot okozhat ő sem tudhatja előre biztosan,de ő sem látja jónak ha most belecsapok egy felkészületlen terhességbe.Így aztán mindenképp búcsúzúnk a babától SAJNOS de ez a biztos.Ha végre tulleszek ezen biztos írok még csak addig úgy tűnik még futni kell még egy kört.
2013. aug. 29. 07:52
 29/32 anonim ***** válasza:
Várom, hogy írj, hogy haladsz.. Kitartás!
2013. aug. 29. 16:46
 30/32 anonim ***** válasza:
0%
Jézusom, utolsó! Azt is tudni akarod, mikor végez a szívófej a babával...?
2013. aug. 29. 17:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!