Nagyon sajnállak, hogy ilyen nehéz helyzetbe kerültél! A korai programcsászár nem megoldás? Van olyan eü. probléma, ahol ezt csinálják, de nem tudom, neked mikortól kockázatos a terhesség. Vagy esetleg olyat tenni, hogy megpróbálod kihordani, de ha súlyos ü. gond lenne, akkor mennél csak abortuszra. Az anya életveszélyes helyzetét minden esetben bármelyik hétig oknak fogadják el, tehát elvégzik az abortuszt. Kérdezz ezeknek utána, hogy nektek mennyi esélyetek lenne, mert elég nagy lelki terhet rakna így rád az abortusz. Viszont ha valóban életveszélyes a helyzeted, én megértem, hogy fel akarod nevelni a már meglévőt. De mielőtt ennek a magzatnak a haláláról döntenétek, járj végig minden utat, és ajánlom neked Singer Magdolna könyveit, meg a vendegbabak.hu oldalt, segít feldolgozni az előző veszteséged is, és ha szükség lesz rá, ezt is. Nem tudnál esetleg bevállalni egy elköttető műtétet, mert sajnos így máskor is járhatsz, és ha annak is abortusz lesz a vége, végül teljesen belerokkansz lelkileg.
Majd írd meg, miket mondtak, vannak-e elehetőségeitek. Szorítok nagyon!
Nekem missed ab-om volt, és végig bőgtem a kórházban. Ha élő gyerekkel vagyok ott, biztos, hogy elszöktem volna, hogy köszönöm, meggondoltam magam.
Túlsúly: ha tényleg jelentős túlsúlyod van, normális táplálkozással ki lehet úgy hordani a gyereket, hogy egy dekát nem hízol, nekem van egy ismerősöm, aki képes volt erre és egészséges gyereket szült.
Kedves Kérdező!
Én vagyok az válaszadó, akinek úgy nekiestél egy egyszerű kérdés miatt...
Nos, én a 2. és 3. gyerekemmel alig híztam valamit a 9 hónap alatt. A 3. "kis"lány lett, 4630 grammal született, ás az összes súlytöbbletem 6,5 kg volt. Szülés után, miután a fölösleges víz is távozott már belőlem, 8 kilóval könnyebb voltam, mint amikor várni kezdtem a babát. Annyi volt a titok, hogy rengeteg savam volt, és így ebéd után már csak gyümölcsöt tudtam enni, így vacsorára is. Nem éheztem, cukrom is rendben volt, nem dagadt a lábam. Kardiológus, dietetikus véleményét kikérted már? A hízás nem törvényszerű, odafigyelés és önfegyelem kérdése az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!