Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Aki már végig járta, mi az...

Aki már végig járta, mi az abortusz kérelemnek a menete?

Figyelt kérdés

2013. aug. 10. 13:52
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
Kérdező a 2. vagyok! Egyetértek veled! A te életed a te döntésed, ne hagyd, hogy ebbe beleszóljanak, pláne ismeretlenek! Kitartás!
2013. aug. 11. 14:36
 12/32 anonim ***** válasza:
76%
Nézd, kérdező, én elhiszem, hogy dühös vagy és elkeseredett, de mindezt ne rám vetítsd ki, mert azt a babát nem én hoztam össze. Feltettem egy kérdést, és kihangsúlyoztam, a döntés a TIÉD! A TIÉD! És nem az orvosé. Nem szóltam tehát bele, miként döntesz a gyermeked sorsáról, életéről. Nem mondtam sem azt, hogy tartsd meg, sem pedig azt, hogy ölesd meg őt.A döntés, ismétlem a tiéd. Miképpen tiéd a felelősség is és a döntésednek minden következménye. Nem pedig az orvosé. Ennyit mondtam csak, és ezt most is tartom.
2013. aug. 11. 15:19
 13/32 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnállak, hogy ilyen nehéz helyzetbe kerültél! A korai programcsászár nem megoldás? Van olyan eü. probléma, ahol ezt csinálják, de nem tudom, neked mikortól kockázatos a terhesség. Vagy esetleg olyat tenni, hogy megpróbálod kihordani, de ha súlyos ü. gond lenne, akkor mennél csak abortuszra. Az anya életveszélyes helyzetét minden esetben bármelyik hétig oknak fogadják el, tehát elvégzik az abortuszt. Kérdezz ezeknek utána, hogy nektek mennyi esélyetek lenne, mert elég nagy lelki terhet rakna így rád az abortusz. Viszont ha valóban életveszélyes a helyzeted, én megértem, hogy fel akarod nevelni a már meglévőt. De mielőtt ennek a magzatnak a haláláról döntenétek, járj végig minden utat, és ajánlom neked Singer Magdolna könyveit, meg a vendegbabak.hu oldalt, segít feldolgozni az előző veszteséged is, és ha szükség lesz rá, ezt is. Nem tudnál esetleg bevállalni egy elköttető műtétet, mert sajnos így máskor is járhatsz, és ha annak is abortusz lesz a vége, végül teljesen belerokkansz lelkileg.

Majd írd meg, miket mondtak, vannak-e elehetőségeitek. Szorítok nagyon!

2013. aug. 12. 11:39
 14/32 anonim ***** válasza:

Nekem missed ab-om volt, és végig bőgtem a kórházban. Ha élő gyerekkel vagyok ott, biztos, hogy elszöktem volna, hogy köszönöm, meggondoltam magam.

Túlsúly: ha tényleg jelentős túlsúlyod van, normális táplálkozással ki lehet úgy hordani a gyereket, hogy egy dekát nem hízol, nekem van egy ismerősöm, aki képes volt erre és egészséges gyereket szült.

2013. aug. 14. 11:05
 15/32 A kérdező kommentje:
A túlsúllyal az a baj,hogy azt cipelni is kell plussz a baba súlya és ha közel annyit hízok mint az első babával akkor úgy 89-90kg leszek ez annyira leterhelné a szívem hogy meg is adhatja magát.Amikor a Krisztiánt hordtam ki 79kg-nál megállt a súlyom de a végén már evés közben is ziháltam annyira dolgozott a szívem.Azért nem akarom elódázni az abortusz kérdését egy szívbeteg embernek azért nem hétköznapi egy baba kihordása.Az első babára is fel kellet készülnöm de most erre nem volt idő.
2013. aug. 15. 08:01
 16/32 A kérdező kommentje:
Tegnap el is mentem az orvoshoz csak egy másikhoz mert az enyém szabin van.Ledöbbentem.Elösször mézes mázos volt és mikor szóbahoztam,hogy talán nem tartom meg a babát mert szives vagyok,halál bunkóvá változott.Tudjátok mi a poén???Pont az a fiatal doki volt aki annó 2010-ben közölte velem,hogy a 18 hetes babám halálra van itélve,meg kell szülnöm és annyi.Halott. De ha most én mondom ki a babámra,hogy talán nem észerrű vállalni engem meg kell kövezni,HÁT kérdezem én miért csak egy orvos itélkezhet a TE gyereked felöl??Nagyon dühös lettem.Nagyon lenéző lett.Kiváncsi lettem volna mit szól ha én nézem le akkor 2010-ben????
2013. aug. 15. 08:07
 17/32 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Én vagyok az válaszadó, akinek úgy nekiestél egy egyszerű kérdés miatt...

Nos, én a 2. és 3. gyerekemmel alig híztam valamit a 9 hónap alatt. A 3. "kis"lány lett, 4630 grammal született, ás az összes súlytöbbletem 6,5 kg volt. Szülés után, miután a fölösleges víz is távozott már belőlem, 8 kilóval könnyebb voltam, mint amikor várni kezdtem a babát. Annyi volt a titok, hogy rengeteg savam volt, és így ebéd után már csak gyümölcsöt tudtam enni, így vacsorára is. Nem éheztem, cukrom is rendben volt, nem dagadt a lábam. Kardiológus, dietetikus véleményét kikérted már? A hízás nem törvényszerű, odafigyelés és önfegyelem kérdése az egész.

2013. aug. 15. 09:12
 18/32 A kérdező kommentje:
Nem akartam neked esni a múltkor ez félre értés,de ha íly magadra vetted miért beszélgetsz velem??
2013. aug. 15. 10:01
 19/32 anonim ***** válasza:
Bocsáss meg, teljesen igazad van. Többé nem teszem.
2013. aug. 15. 10:31
 20/32 anonim ***** válasza:
Valóban, kérdezz meg kardiológust és dietetikust is. Én egyébként a Norbi Update-el fogytam, és azt simán kismamák is csinálhatják, nagyon logikusan és viszonylag könnyen tudod magad átállítani vele egy egészséges, rendszeres étkezésre. Még ha nem is veszel Update cuccokat, vagy nem annyit, akkor is meg lehet csinálni, csak akkor jobban kell figyelni, hogy mit meddig eszel, 1-2 Update cuccal néha tudsz "bűnözni" is.
2013. aug. 15. 11:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!