Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » A terhesség korai szakaszában,...

A terhesség korai szakaszában, tehát kb 5-8 hét, abortuszon kívül van más megoldás is a megszakításra?

Figyelt kérdés
Ha van , akkor mik ezek?
2013. júl. 19. 14:46
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
59%
Akkor el kell menni orvoshoz, mert lehet hormonprobléma is
2013. júl. 19. 16:29
 22/32 anonim ***** válasza:
100%

Ha tuti negatív és nem jön meg, az bármitől lehet. Csak akkor van gond, ha a következő sem jön meg, vagy ha ezentúl rendszertelenül jön meg, vagy ha egyéb panaszod van, pl. fájdalom.

Máskor vigyázz jobban, mert Mo-n tényleg nincs tabletta. De ha lenne is: iszonyú görcsökkel jár, és sokszor műtéttel végződik.

2013. júl. 19. 19:35
 23/32 anonim ***** válasza:
100%

Örülök, hogy nem vagy terhes. Nem ártana, ha legközelebb felelősségteljesen viselkednél és védekeznél. Ha nem akarsz gyereket, akkor tenni kell ellene, nem a megszakításon gondolkodni.

Egyébként Mo-n nincsen abortusz tabletta. Nem engedélyezett. Amúgy sem értem mivel jobb görcsök között kiszenvedned magadból az embriót, mint egy altatásos műtét, mikor nem érzel, nem látsz semmit.

2013. júl. 19. 19:41
 24/32 A kérdező kommentje:

Egyébként reggelente hányingerem van (két napja) és tegnap este és reggel is fájt a hasamnál. Nem tudom miért, lehet van valami bajom. 2évig szedtem fogamzásgátlót azt abbahagytam 4-5 hónapja ,de eddig napra pontosan jött meg mindig szóval nem tudom mi lehet a gond.

És én is örülök , hogy nem vagyok az, remélem jövőhéten is az fogja mutatni a teszt...És hidd el ,hogy tanultam belőle ,soha többet nem teszek olyat, hogy megszakítással védekezünk...

Nem tudom talán az természetesebbnek tűnik,mégsem egy műtét..

2013. júl. 20. 09:00
 25/32 anonim ***** válasza:

Pár nap múlva csinálj még egy tesztet, bár 5 nap késé után már ki kell mutatnia!

Egyébként az abortusztablettát is csak kórházban orvosi felügyelet mellett lehet(ett) alkalmazni!

2013. júl. 20. 10:10
 26/32 A kérdező kommentje:
Tudom, olvastam én is róla azóta :) de azt is olvastam ,hogy jobb ez ,mintha egy műtét lenne, de már mindegy hiszen csodás hazánkban ezt sem lehet, mint sok minden mást...
2013. júl. 20. 10:48
 27/32 anonim ***** válasza:
Erdelybol irok,tavaly volt egy elhalt terhessegem amtinek muteti befejezese lett.Nem altattak csak eros fajdalom csillapitot kaptam,nagyon lelassultam tole,de elludni nem tudtam.Nem mondom hogy nem ereztem semmit,volt fajdalmam picit nagyobb mint a menzis gorcs,masnap es utana vigyaztam magamra de nem volt semmi baj,nem ereztem hogy mutottek volna.A baratnom viszont par eve abortusz tb mellett dontott,azt hiszem netrol rendelte,orvosi felugyelett mellett alkalmaztak,iszonyat rosszul volt,iszonyatosan gorcsolt,szulei be voltak panikolva,elajult,le gyengult,rosszabbul jart mint en a mutettel.Csak azert irom hogy hatha hasznos szamodra
2013. júl. 20. 11:28
 28/32 anonim ***** válasza:
Ausztriában engedélyezett a tabletta. Ha egy magyar nő ezt az eljárást választja és meg tudja fizetni, oda megy. Bár szerencsére nem vagy terhes, úgy látom.
2013. júl. 20. 11:37
 29/32 A kérdező kommentje:
Nem tudom, csináltam még egy tesztet, az is negatív lett, még holnap csinálok reggel ha az is negatív én elmegyek egy dokihoz, mert hallottam, hogy a tesztek nem biztonságosak simán lehetek terhes most volt több ilyen eset is...:S
2013. júl. 22. 11:00
 30/32 anonim ***** válasza:

Igen,van olyan is,hogy nem mutatja ki a teszt a terhességet de ez ritkaság,de mindenképpen jól teszed,hogy elmész orvoshoz!

Majd írd meg hogy mi volt a dokinál!

2013. júl. 22. 11:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!