Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » A terhesség korai szakaszában,...

A terhesség korai szakaszában, tehát kb 5-8 hét, abortuszon kívül van más megoldás is a megszakításra?

Figyelt kérdés
Ha van , akkor mik ezek?
2013. júl. 19. 14:46
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
Nem értem ,hogy lehetnek ilyen-_- na mindegy.majd kiderül mi van velem,de csak van valami módszer,ha nincs is azért kedvező az a tény, hogy még nagyon korai nem?
2013. júl. 19. 15:01
 12/32 málna_ ***** válasza:
100%

Az abortusz egy műtét. Ugyanaz a folyamat, ha 5 hetes vagy, vagy ha 12.

De egyelőre még azt sem tudod, hogy egyáltalán terhes vagy-e, szóval felesleges rögtön a legrosszabra gondolni.

Mit szólna az apuka? Miért ne tartanád meg a babátokat?

2013. júl. 19. 15:03
 13/32 A kérdező kommentje:

Azért , mert fiatal vagyok, jó nem tízen éves,de tanulok még, és folytatni is akarom, nincs munkám, az "apáak" van, de abból még ő is alig él meg. Nem is olyan jó a kapcsolatunk mostanában st..sorolhatnám még. Oké de mi más oka lenne annak hogy 5napja nincs semmi? Csak is ez. Vagy van más magyarázat?

Én úgy tudtam, hogy nem mindegy hogy 3.hónap vagy 1hónapos megszakítás, minél kisebb a magzat annál "könnyebb".

2013. júl. 19. 15:09
 14/32 A kérdező kommentje:
Még egy kérdés! Ezek a mai modern tesztek a nap bármelyik szakában ki mutatják a terhességet? Csak mert nem akarok reggelig várni:/
2013. júl. 19. 15:12
 15/32 anonim ***** válasza:
Igen most is meg csinálhatod
2013. júl. 19. 15:15
 16/32 anonim ***** válasza:
Ha már 5 napja késik, akár este is megcsinálhatod a tesztet.
2013. júl. 19. 15:17
 17/32 málna_ ***** válasza:

5 nap késés még nem a világ vége :)

Simán lehet a stressztől is. De egyébként igen, ha terhes lennél, már most is kimutatná a teszt valószínűleg.

Milyen márkát vettél?

2013. júl. 19. 15:18
 18/32 anonim ***** válasza:

Előbb szerintem is győződj meg róla, pozitív-e a teszted.

Aztán gondolkozz.

Hogy érted, hogy minél fiatalabb a terhesség, annál könnyebb? Kinek könnyebb?

2013. júl. 19. 15:33
 19/32 A kérdező kommentje:
Na megcsináltam és negatív:D de remélem nem hibás:D
2013. júl. 19. 16:15
 20/32 A kérdező kommentje:
Gabriellat adott a nő. Remélem nem vagyok terhes. De ha nem fog megjönni akkor mit kéne tennem?
2013. júl. 19. 16:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!