Nyolc hetes terhes vagyok, szeretném a babát de a párom " alkalmattlan" a gyerekneveléshez. Ha elvetetem lehet többé nem lesz gyerekem. Mit tegyek?
Több dolgot nem értek. Ha a későbbiekben szeretnél gyereket, de párod erre alkalmatlan, akkor miért nem teszed őt alkalmassá erre? Ha ő valóban nem alkalmas apának, akkor hogy lesz gyereked?
Az elvetetem a gyerekem pedig azt jelenti, hogy megöleted szegényt. Ugyanennyi erővel örülhetnél is neki, hogy már van, él, létezik.
Próbáljatok azon gondolkozni, hogyan lehetne felülemelkedni a nehézségeken, legyőzni a gondokat és az aggodalmakat, és felnevelni a ti közös gyereketeket.
Egy ilyen picike babának már a szívverését is látni ultrahangon és teljesen gyanútlanul fejlődik benned. Miért kellene elárulni? Biztos van megoldás, járjátok körbe a lehetőségeiteket!
Csak arra nem válaszolsz, hogy miért ne lehetne gyereked azért mert mondjuk most elmennél abortuszra??
Én se biztatlak erre, bár amiket írsz, hogy a párod alkalmatlan azért mert nincs saját háza, hát ezzel együtt bemutatkoztál te is... te se vagy alkalmasabb... nálad meg a felfogással vannak gondok!
Miért nem tudsz vele beszélni, hogy szerinted ez meg ez lenne a jó, és hogy mondjuk keressen jobb munkát, vagy mit tudom én...
Bár még mindig azt mondom, hogy attól hogy nincs háza még nem alkalmatlan... akkor lenne az, ha felelőtlen, alkoholista, verekedős lenne.. na az már az...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!