Nyolc hetes terhes vagyok, szeretném a babát de a párom " alkalmattlan" a gyerekneveléshez. Ha elvetetem lehet többé nem lesz gyerekem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2013. jún. 27. 21:26
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
74%
Ha együtt élsz valakivel, aki szerinted alkalmatlan a gyerekhez, akkor gondolom te sem akarnál gyereket. Ha ez így van, akkor meg úgy kellett volna védekezni, hogy szinte semmi esély ne legyen rá. Az a baj, hogy van már gyereke, vagy az hogy nálad lakik? A meglévő gyerekekkel foglalkozik?
2013. jún. 27. 23:00
 12/18 anonim ***** válasza:
91%

Több dolgot nem értek. Ha a későbbiekben szeretnél gyereket, de párod erre alkalmatlan, akkor miért nem teszed őt alkalmassá erre? Ha ő valóban nem alkalmas apának, akkor hogy lesz gyereked?

Az elvetetem a gyerekem pedig azt jelenti, hogy megöleted szegényt. Ugyanennyi erővel örülhetnél is neki, hogy már van, él, létezik.

Próbáljatok azon gondolkozni, hogyan lehetne felülemelkedni a nehézségeken, legyőzni a gondokat és az aggodalmakat, és felnevelni a ti közös gyereketeket.

Egy ilyen picike babának már a szívverését is látni ultrahangon és teljesen gyanútlanul fejlődik benned. Miért kellene elárulni? Biztos van megoldás, járjátok körbe a lehetőségeiteket!

2013. jún. 28. 07:28
 13/18 anonim ***** válasza:
42%
Azért alkalmatlan mert nálatok lakik és nincs háza? Ezt nem értem. Nekünk sincs még házunk, most készülünk venni és mégis a második babát várom. Eddig az én szüleimnél laktunk, és mind a ketten jó szülők vagyunk akik mindent megadnak a gyereküknek. Az hogy ki alkalmas meg ki nem nem ettől függ. Szeretnéd miért vetetnéd el? Csak mert anyagilag kissé húzos lenne. Na és akkor? Az hogy több száz ezer forint kell egy babához nem igaz. A párod is dolgozhat és te is ha nem vagy veszélyeztetett. Lehet keresni olcsó albérletett. Mindent meg lehet oldani csak akarni kell. Tarsd meg mert lehet hogy nem lesz több gyereked. De ki tudja az is lehet hogy soha nem bocsájtod meg magadnak.
2013. jún. 28. 13:03
 14/18 anonim ***** válasza:
Igy dgondolkodsz rola minek vagy vele komooyan nem ertem actisztelet hianyat felexes a baba fele.
2013. jún. 28. 15:40
 15/18 A kérdező kommentje:
14-es. Mi van??????
2013. jún. 28. 16:31
 16/18 anonim ***** válasza:
Dolgozik a parod? Hany evesek vagytok
2013. jún. 28. 19:23
 17/18 Mumusan ***** válasza:
Minden gyerek a maga sajátos küldetésével születik a világra, némelyik, hogy beragyogja napjainkat, némelyik, hogy próbára tegye türelmünket, némelyik, hogy célt adjon életünknek, és némelyik, hogy gondoskodjék rólunk. Így van: mikor világra jönnek, a gyermekek mindent megváltoztatnak, különösen, ha senki sem hívta őket.
2013. jún. 30. 14:07
 18/18 anonim ***** válasza:

Csak arra nem válaszolsz, hogy miért ne lehetne gyereked azért mert mondjuk most elmennél abortuszra??

Én se biztatlak erre, bár amiket írsz, hogy a párod alkalmatlan azért mert nincs saját háza, hát ezzel együtt bemutatkoztál te is... te se vagy alkalmasabb... nálad meg a felfogással vannak gondok!

Miért nem tudsz vele beszélni, hogy szerinted ez meg ez lenne a jó, és hogy mondjuk keressen jobb munkát, vagy mit tudom én...

Bár még mindig azt mondom, hogy attól hogy nincs háza még nem alkalmatlan... akkor lenne az, ha felelőtlen, alkoholista, verekedős lenne.. na az már az...

2013. jún. 30. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!