Próbaidő alatt elbocsátható terhes munkavállaló?
Felmondhat, a próbaidő épp ezért próbaidő.
Nem kellett volna próbaidő alatt el mondani neki.
Hülyeség volt próbaidő alatt elmondani a főnöknek,így garantáltan el fog küldei.
miért nem vártad meg a próbaidő végét,mennyi lett volna még?
Elég jól megszivattad magad ezzel.
Ha megtartod,ha nem,99%-ig biztos vagyok benne,hogy ki fog rúgni próbaidő vége előtt.
Miért bántjátok? Mert tisztességes akart lenni? És nem hazudni? Nem magát szívatta meg, hanem ilyen világot élünk, hogy ez hátrány. Sajnos. Arra nevel, hogy lopj, csalj, hazudj, és sokra viszed.
Vannak viszont az abortuszon túl más, nem visszafordíthatatlan lehetőségeid is, kérdező. Ha gondolod, írj privát, és próbálok segíteni.
az ilyen világot élünk hozzászólás szerintem azért nem egészen ide tartozik. teljesen rendben van, ha el akarják küldeni, a jogszabály szerint, és egyébként is, ha kizárólag mint munkáltató gondolkozunk.
az, ha nem mondja el, az nem hazugság, meg rossz tulajdonság, meg egyéb negatív dolog szerintem, eleve van, aki amúgy se mondja el addig, amíg nem tudja, egészséges-e a baba stb.
kérdező, beszélni kellene az apukával, hiába nem akar hallani róla, ez bizony az ő dolga is, és a főnökkel is le kellene ülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!