A magzat megbocsájtja az anyának az abortuszt?
Figyelt kérdés
2013. jún. 23. 20:05
21/23 anonim válasza:
Én tudom, hogy Ő még nem volt olyan fejlett h megbocsásson.
Ennek ellenére gyújtottam érte a templomban mécsest.
Soha nem fogom elfelejteni és megbocsátani magamnak :'(
22/23 anonim válasza:
Az embriónak is vannak emlékei, tudatossága... könnyebb lenne azt hinni, hogy nincs, ahogy a középkorban is azt hitték, hogy egy csecsemő vagy egy kisgyerek még nem érez, bármit meg lehet vele tenni... legfeljebb nem fogadod el ezt, viszont a véleményed nem változtat a tényeken :)
23/23 wapo válasza:
A magzat az magzat. Annak ehhez nincs semmi köze.És beleszólása sem.
Aki meg elmegy abortuszra annak magának kell, hogy megbocsásson.
Az igazi talán az lenne, ha mesterségesen lehetne felnevelni azt a gyereket akit kiszakítanak ideje korán az anyaméhből, és utána annak odaadni akinek nem lehet.
De ez még ma technikailag nem megoldható.
Aki abortuszra szánja el magát az vagy könnyen megteszi és akkor nincs lelkiismeret furdalása, vagy hosszas vívódás után szánja rá magát, és akkor míg él benne marad egy tüske.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!