6 hetes terhes vagyok 25 éves és már volt 3 abortuszom, Mennyire lenne káros egy 4. abortusz is?
6 hetes terhes vagyok 25 éves és már volt 3 abortuszom, sajnos a mostani párommal sem állunk jól anyagilag és egy vérömleny is kialakult a petezsák körül ami vérzést okozott! Nagyon szeretnék már kisbabát, de semmi biztos nincs, hogy feltudjuk majd nevelni! 26-ára írt ki a dokim abortuszra. De nagyon félek!
Októberben lesz a diplomaosztóm és sajnos külföldön dolgoztam eddig a párom alig keres, (csak a különböző megjegyzések elkerülése végett)nagyon kevés pénzt kapnék az államtól és terhesen már nem vennének fel sehova sem, csak otthon végezhető munkát tudnék vállalni ami valljuk be nem egy jól fizető mellékkereset! Hétfőn kell visszamenni (akkor jár le a 3 nap gondolkodási idő) a családvédelmi szolgálathoz....félek hogy többször már nem kerülök áldott állapotba ha most az megszakítás mellett döntök!!!:-(
Sajnálom ami veled történt. Remélem fel tudod dolgozni. Nem ítéllek el, mert nem én kerültem ilyen helyzetben, és egy nem túl jó képet adnék magamról, ha ész nélkül köpködnék gyerekesen.
Dönts ahogy te szeretnél, de próbáld meg legyőzni a tanácstalanságot. És vigyázz nagyon magadra, és hogy hogyan alakítod az életed, mert ez az egy van. Minden jót!
Jajj...26-án van a szülinapom...
Szerintem ne vetesd el, meg fogjátok oldani valahogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!