Mit csinálnak a magzattal amikor az anya úgy dönt hogy elveteti?
Kedves 67%-os, nem volt egy abortuszom sem. Nem is tervezem, hogy legyen, mert ha besikerülne egy baba most vagy míg nem akarnánk, akkor is megtartanánk, ezt mi már, mint eshetőséget, megtárgyaltuk a párommal (ahogy az normális lenne egy komoly kapcsolatban).
De attól, hogy engem ez nem érint személyesen, még nem vagyok olyan szűk látókörű, hogy másokat megvessek egy döntésért, amit nyilván nem örömükben hoztak meg!
Természetesen az olyan nőket/lányokat én sem nézem jó szemmel, akik úgy járnak abortuszra, mint más fodrászhoz, mert egyszerűen tojnak bele a védekezésbe.
Igen, én is azt gondolom, aki nem akar gyereket, védekezzen! Ne megszakítással, hanem normális módszerekkel, tablettával és/vagy gumival! De ha mégis teherbe esik (ami igenis megesik ezek ellenére is!), és úgy érzi, az ő körülményeinek ismeretében nem tudja vállalni a születendő gyermeket, akkor joga van arra a döntésre jutni, hogy elveteti! Senkinek nincs joga ebbe beleszólni, legfeljebb a férfinak, aki még érintett ebben a történetben (bár nyilván az utolsó szó mindenképp a nőé).
Undorítónak tartom, ha ilyenen átesett nőnek nekiesnek, és gyilkosnak titulálják! Van elég baja neki, feltehetően. Nem kell a földön fekvő emberbe belerúgni! Aki ilyet tesz, az nevezi magát empatikusnak? Az pampog az életről, és a magzat jogairól? Az egy trágya, képmutató ember!
A földön fekvőbe belerúgni, egyrészt értelmetlen, másrészt eső után köpönyeg - már ami a baba sorsát illeti. Egyszóval hiábavaló.
De ettől még aki megöli a saját gyerekét, az megöli a saját gyerekét. Aki pedig emberi életet kiolt, az gyilkol. Személy szerint úgy gondolom, az orra alá dörgölni ezt döntést, ha már végrehajtották, senkinek nem kell, de a dolgokat nevükön nevezni még nem bűn.
Mutasd meg, hol írja a büntető törvénykönyv, hogy gyilkosság az abortusz! Hol hallottál olyat, hogy orvost, vagy anyát, aki kérte az abortuszt, lecsuktak emiatt?
Az abortusz semmilyen tekintetben nem gyilkosság.
PONT ezt akartam én is kérdezni előttem szóló????
igazad van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!