Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Ugye milyen szép? Én most úgy...

Ugye milyen szép? Én most úgy sírok :, (

Figyelt kérdés
Most született babám akit én is el akartam vetetni:( Olyan rossz.
2013. máj. 27. 22:42
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
Amikor először elolvastam ezt, megpuszilgattam a babámat fel is kelt:)
2013. máj. 28. 09:51
 12/32 anonim ***** válasza:
91%

Ne foglalkozz kérdező a rosszindulatú megjegyzésekkel!

Nekem nincs babám, de teljesen megértelek es tudtommal azért van ez az oldal, hogy bármilyen kérdést kiírjunk, ami foglalkoztat minket. Ha valakit ez rosszul érint, írjon haza! Egyszerű...nem kell ezt a rovatot megnézni és kész. A kérdezőnek ehhez joga van és ha nincs bennetek empátia, azt csak sajnálni tudom.

Ne szomorkodj és felejtsd el ami történt, látod végül csak jól döntöttél a rossz helyzeted ellenére is és most ott van veled a kisbabád, nem széttrancsírozva, pedig azt is tehetted volna. Élvezd ki az anyaságot és ne ostorozd magad, csak adj hálát az Égnek és saját magadnak, hogy a jó döntést hoztad meg.

Hogy hívják a babát? :) Biztos nagyon szép és édes, mindenik egy kis angyalka.. Szeresd nagyon és tedd túl magad a régi gondolataidon, én még olyan nőről is olvastam aki tervezte a babát de mikor teherbe esett beijedt nagyon és nem tudta mitévő legyen a helyzettel. Még azt is meg lehet érteni. :)

Ha bánt valami, ezentúl is nyugodtan írd ki magadból, nem kell mindenkinek a lelki világát nézni, aki esetleg abortuszon esett át és most meg szeretné magyarázni magának, hogy az szuperjó döntés volt.. Legyen az ő baja, de neked is van jogod 'siránkozni', tedd meg nyugodtan ha attól megnyugodsz.

Minden jót kívánok nektek és majd írj, hogy hogy vagytok! :)

2013. máj. 28. 12:04
 13/32 anonim ***** válasza:
87%
Én is sírtam rajta.
2013. máj. 28. 13:48
 14/32 anonim ***** válasza:
85%
Ezek az elképzelt monológok sokkal rosszabbul esnek azoknak a nőknek akiknek spontán vetélésük volt.Téged választottalak,de te eldobtál kontra bocs,de mégse téged akarlak.:(
2013. máj. 28. 14:00
 15/32 A kérdező kommentje:
Azért az abortusz és a vetélés nem ugyanaz.
2013. máj. 28. 15:10
 16/32 A kérdező kommentje:
Mármint a művelet maga az igen hasonló, de azért nem mindegy, hogy "az eszünk" doja ki a babát, vagy a szervezetünk.
2013. máj. 28. 15:37
 17/32 anonim ***** válasza:
61%

5-ös vagyok.

Már ne is haragudj kérdező, de szerintem a spontán vetélés sokkal rosszabb mint egy abortusz.

Vagy szerinted akkora vigasz, hogy a várva várt babámat "kidobta" a szervezetem? És egy csomó más nőnek, akiknek nincs választásuk, nem tudják az eszükkel eldönteni, mert az eszükkel már évek óta akarják, de valamiért nem sikerül.

Szóval igen, én is bőgök az ilyen monológokon, mert ilyenkor azt érzem, hogy az aki anyának szólított volna mégsem engem akart. És nem tudom mit rontottam el, hogy nem voltam elég jó neki. És bőgök rajta most is, de nem azért mert olyan nagyon szépnek találom ezeket az írásokat, hanem mert rohadtul fáj.

Ezt sosem fogja az megérteni, aki nem küszködött évekig a babáért attól félve, hogy kifut az időből, és amikor végre sikerült, akkor jött, hogy mégsem lesz baba. Örülj neki, hogy nem tudod milyen ez, mert addig jó neked!

2013. máj. 28. 16:19
 18/32 A kérdező kommentje:
Én nem akartalak megbántani és teljesen félreértettél:(
2013. máj. 28. 16:37
 19/32 anonim ***** válasza:
89%

Lehet ismételten lepontozni, (mert meg merészelt hatni az idézet), de most komolyan neki kell esni a kérdezőnek mert itt néhányan vannak, akik spontán elvetéltek (sajnos)? Komolyan, most azon megy vita, hogy kinek a rosszabb? Ez vicc? Emberek, nőjünk fel picikét! Nem hiszem, hogy versenyt kell csinálni abból, hogy x-nek rosszabb, mert elvetélt, vagy y-nak, mert teszem azt, anyagi okok miatt nem tarthatta meg a gyerekét. Mind a kettő pont elég rossz, mert egy életbe került. Most hogy kinek nagyobb a lelki fájdalma, arra meg azt mondják, hogy mindenkinek a maga baja a legnagyobb!

Ha olvastátok volna, a kérdező friss anya, persze, hogy meghatja az ilyesmi, mikor valamilyen magánokból ő is érintett lehetett volna. Lekiabálni le tudjátok, kedves Többiek, de egy gratulálok nem hangzott el senkitől, aki itt nekiállt versengeni a nagy fájdalmakon. Csodálatos közösség jött itt össze. Remek.

De sebaj, én legalább pótolom a mulasztásom: Gratulálok a babádhoz, kedves Kérdező!

2013. máj. 28. 20:29
 20/32 anonim ***** válasza:
66%

Senki nem mondta, hogy verseny kedves utolsó.

Igen, nyilván mindenkinek a maga baja a legnagyobb. Engem nem tudtak meghatni a vetélések, abortuszok, nem is érdekelt a téma addig, amíg mi nem akartunk babát.

Én nem estem neki a kérdezőnek, mert engem is meghat az ilyesmi, de túlságosan érzékennyé váltam a témára, és múltkor mikor olvastam egy ilyet, napokig bőgtem.

Nehezen tettem túl magam rajta, erre megint egy ilyen iromány. Valaki itt írta, hogy ez rosszabb az elvetélt nőknek, és rájöttem, hogy ezért lehetnek rám ennyire rossz hatással ezek az írások. Lelkileg hazavágnak. Ez van. Addig örülj amíg ezt nem érted. Ez nem arról szól, hogy kinek rosszabb, kit kell jobban sajnálni.

Én személy szerint örülök minden olyan babának, akit nem vetetnek el (nekem is van ilyen ismerősöm, aki abortuszra ment és a kórházban meggondolta maqát), és bőgök olyan híreken amelyek arról szólnak, hogy egy gyerekeket/babát bántanak/megölnek.

Azt is írtam a kérdezőnek, hogy ne legyen lelkiismeretfurdalása.

Na mindegy, én nem kívánom senkinek, hogy tudja meg milyen ha elmegy egy várva várt baba, mert nagyon rossz. Szóval ez nem verseny, nagyon rosszul látod, ha ez jött le.

2013. máj. 28. 20:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!