Ugye milyen szép? Én most úgy sírok :, (
Szánalmas ez az érzelmi zsarolás részedről.
Azt hiszed, mindenkit le kell beszélned az abortuszról, mert szerinted így a helyes?
Vannak élethelyzetek amikor ez a jobb választás.
Ne ítélj másokat és ne akard mások döntését felülbírálni úgy, hogy nem ismered az útjukat, ami eme döntéshez vezetett!
Abortuszellenes vagyok, csak azért szóltam mégis hozzá a témához, mert a te nyomulásod már túl sok.
Kb. a jehova tanúkhoz hasonlatos.
Hozzaszolok. Az miert lenne jo a kerdezonek ha valaki ennek a kiirasnak a hatasara nem menne el az abortuszra????
Csak en nem vagom??? O_o
Kövezzetek meg! De engem meghat. Oké, fogjuk rá, hogy csak a hormonok, de valahogy mostanság mióta babát várok, meg tud hatni az ilyesmi. Nálunk szóba se jött, hogy elvetessük, de ilyenkor a szívem elszorul, hogy milyen kis védtelen, és mennyire ránk van szorulva. Talán kezd előjönni az "anyatigris", mert ilyenkor az is előtör belőlem, hogy milyen cifra dolgokat tudnék tenni azzal, aki bántaná a babánkat.
No, ez csak egy kis gondolatszösszenet, de én így érzek az idézettel kapcsolatosan.
5-ös vagyok.
Kérdező, ne legyen lelkiismeretfurdalásod, nem vetetted el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!