Mit gondolsz erről?
A nő és a férfi jegyesek, már a nagyszabású esküvő időpontján gondolkodnak. A nő megtudja, hogy terhes, és az abortusz mellett döntenek. Egyrészt mert nem akarja, hogy a nagy napot emiatt elhalasszák, vagy nagy hassal kelljen oltár elé állnia. Az meg egyenesen elfogadhatatlan számárukra, hogy házasságon kívül szülessen a baba.
Lezajlik az álomesküvő, alig egy év múlva megszületik a már tervezett gyerek.

Mi sem terveztük a nagyobbik fiunkat. Már jegyesek voltunk, de az esküvő még csak a távlati tervek között szerepelt, előtte építkezés illetve házfelújítás, pénzgyűjtés, baba... Aztán megtudtuk, hogy jön a kicsi gyógyszer mellett. A ház félkészen, megtakarítás szinte 0, mert ami volt kellett, hogy lakhatóvá tegyük a házat, de mégsem vetettük, el, mert terveztünk gyereket és úgy voltunk vele, hogy ha ő akkor akar jönni, akkor jöjjön. Átszerveztünk mindent, 1 évre albérletbe mentünk, én napközben mentem a házat csinálni, a párom munka után csatlakozott.
Nem volt egyszerű, de megcsináltuk. A családunk elég konzervatív, de mivel látták, hogy nem lébecolunk, hanem küzdünk, senkitől nem kaptunk negatív kritikát, csak segítséget. Még a 87 éves nagymamám sem szólt meg, pedig ő aztán nem modern gondolkodású.
Mindenki más. Ők így tudnak tükörbe nézni és minden gond nélkül viselik a tettük súlyát. Én ilyen esetben nem tudnék elszámolni a lelkiismeretemmel.

Egy esküvő 1 nap, egy emberi élet 80 év. Tervezett és nem tervezett gyerek között nincs semmi különbség.
Gondolom, talpig fehérben ment férjhez, pedig feketét kellett volna öltenie...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!