Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Ha 17-19 évesen becsúszna egy...

Ha 17-19 évesen becsúszna egy baba megtartanátok?

Figyelt kérdés

2013. febr. 3. 13:27
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
88%
Az örökbefogadást semmiképp nem választanám, nem tudnék élni a tudattal, hogy van valahol egy gyerekem. Az abortusz miatt is iszonyú lelkiismeretfurdalásom lenne.
2013. febr. 3. 14:21
 12/36 anonim ***** válasza:
65%

én csak a 20as éveim vége felé szeretnék babát, de ha most teherbe esnék megtartanám.

20L

2013. febr. 3. 15:01
 13/36 anonim ***** válasza:
82%

Elég nagy az intervallum amit megadtál.

17 évesen valószínű nem tartottam volna meg, de inkább arra törekedtem, hogy meg történjen a teherbe esés.

19 évesen voltam terhes, szerettük volna megtartani, de ő úgy döntött, hogy nem marad meg. 20 évesen anya lettem volna. Ehelyett 22 voltam amikor a fiam született.

Hozzáteszem, hogy 18 éves korom óta melózok, így lett volna miből eltartani is.

2013. febr. 3. 16:48
 14/36 anonim ***** válasza:
76%
19 éves korom előtt nem éltem szexuális életet,de ha éltem volna akkor vagy megtartom ha tudnak a szülők támogatni,vagy örökbe adom egy párnak.Biztosan nem mentem volna abortuszra.21 voltam mikor a kisfiam született,megtartottam pedig védekezés mellett fogant
2013. febr. 3. 19:00
 15/36 anonim ***** válasza:
76%
19 vagyok a kislányom pedig 3.5hós. Nemsokára betöltöm a 20at. Megtartottam. Bár tervezett baba volt! És örülök neki. Suli, baba egyszerre sim.n letudható Biztos anyagi háttérről meg nehéz gondoskodni a mai világban. Bárki elveszitheti az állását egyik napról a másikra. Havi 50 ezret félreteszünk a házunkra. Jelenleg lb'rletben élünk. Akik biztos anyagi háttért akarnak 30-35 évesek lesznek mire szülnek. És 50 -55 évesek mire 20 éves lesz az első! Gyerekük. Átlag 65 évig élnek az emberek. Szóval valszeg a saját unokájukat sem érik meg... 17 évesen is megtartottam volna. Ha enni nincs mit' tényleg semmit, akkor örökbefogadás. Akárkitől lenne, hiszen az én vérem elsősorban.
2013. febr. 3. 20:25
 16/36 A kérdező kommentje:
Egyetemet nappalin elég nehéz lenne gyerekkel csinálni. Szóval nem igazán értek egyet, aki azt mondja, hogy a kettő összeegyeztethető, mert nem mindig.
2013. febr. 3. 21:05
 17/36 anonim ***** válasza:
31%
én össze tudtam egyeztetni(utolsó előtti válaszoló)
2013. febr. 3. 21:33
 18/36 A kérdező kommentje:
Hát úgy elég nehéz, hogy egy teljesen más városban tanul az illető, mint ahol alapból lakik, és segítség nélkül, több évig.
2013. febr. 4. 08:21
 19/36 anonim ***** válasza:
51%
nem olyan nehéz. én bevittem magammal az előadásokra, a tanárok meg nagyon jó fejek és rugalmasak voltak. én is más városban tanulok, mint ahonnan származom. teljesen segítség nélkül nem maradtam, a barátaim segítettek.
2013. febr. 4. 10:57
 20/36 A kérdező kommentje:
Gyakorlatokon meg a nyakamba kötöm nem?....
2013. febr. 4. 11:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!