Becsúszott a baba! Én megtartanám, de a párom nem akarja. Mivel tudnám meggyőzni?
2,5 éve vagyunk együtt nagyon szeretjük egymást,de a párom még se szeretné a kis babát még a szüleinek se akarja elmondani.
18 éves lesz a jövőhónapban 3-án.
És akkor már lesz joga egyedül elvetetni.
Mit tegyek?Mivel tudnám meggyőzni,hogy tartsuk meg?
Nagyon szeretném azt a kis babát.:(
Előre is köszönöm.
21/F
Synesztro épp most akartam írni, hogy olvasd el a többi kommentet is. Abban igazad van, hogy erőltetni nem szabad. KELL, hogy a sajátjának érezze a lány a kicsit. Ne egy, a testébe költöző kis lénynek, aki rajta élősködik és megkeseríti az életét, elvesz mindent tőle.
Hanem a részének, gyermekének, akiben önmagát és a párját szeretheti majd, akiért tanulhat még, dolgozhat- sőt, aki nélkül mindez kicsit értelmetlen lenne.
Ezt az érzést talán a kérdező át tudja adni neki.
És végül: most nézz a kisfiadra. Ha visszamehetnél az időben, te talán úgy döntenél, hogy mégsem szülessen meg? Nem hiszem! :)
A gyermeket meg kell tartani!Örökké nyomasztani fog lelkileg,hogy mit tettetek!
Most mondták a rádióban,hogy évente Magyarországon 65.000 gyerek nem születik így meg!Tudom,hogy nehéz döntés!örökbe kell adni,mert ezrek várnak babára és értékes ember lehet belőle!A jó döntés,hogy szülje meg!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!