Becsúszott a baba! Én megtartanám, de a párom nem akarja. Mivel tudnám meggyőzni?
2,5 éve vagyunk együtt nagyon szeretjük egymást,de a párom még se szeretné a kis babát még a szüleinek se akarja elmondani.
18 éves lesz a jövőhónapban 3-án.
És akkor már lesz joga egyedül elvetetni.
Mit tegyek?Mivel tudnám meggyőzni,hogy tartsuk meg?
Nagyon szeretném azt a kis babát.:(
Előre is köszönöm.
21/F
Természetesen megvan az anyagi háttér.
Én jól keresem (havi 250ezer) és a barátnőm is dolgozik suli mellett (120 ezret keress) Szerintem havi 370 ezerből el tudnánk tartani egy gyereket..:)
Már fél éve együtt élünk és szeretjük egymást.2 szobás lakásunk van.Tehát nyomorgás sincs.
És most akarom megkérni a barátnőm kezét hát ha úgy belemegy,hogy megtartsuk..
Akkor mi a kérdés? Most többet keresek, mint ti ketten együttvéve, de ahogy írtam, én akár "semmi nélkül" is nekivágtam volna- mert míg nekem van mit enni, addig a gyereknek is előteremtem, vagy én legfeljebb nem eszem. Így gondolkoztam. :))
Tanulni, karriert csinálni később is tud! Hosszú még az élet. Persze, NE erőltesd. Csak biztasd, állj mellé. :) És hangsúlyozd ki, hogy a gyerek miatt nem kell feladnia az álmait- esetleg picikét elhalasztania.
Ja és a legfontosabb. Ne hagyd magára, amikor megszületik a pici! Nem úgy értem, hogy ne hagyd ott, hanem szánj rá időt. Vegyél ki szabadságot, foglalkozz te is a babával, hogy ki tudjon mozdulni.
Ahogy leírtad a lelki állapotát és a korát, könnyen bepánikolhat, megijedhet, a bezártság rossz hatással lehet rá. Szerintem úgy érzékeli, hogy hatalmas felelősség zúdul a nyakába. Te dolgozni leszel, ő ottmarad egyedül egy csecsemővel. A korabeliek még tanulnak, eljárnak, emberek között vannak.
Erre nagyon figyelj, ha belevágtok. :))
Zsigerből abortusz-ellenes vagyok. Az én anyám 3 kistesómat vetetett el! Így aztán egykeként nőttem fel,
annak minden hátrányával. Kérdező! Az a pici baba a tied is! Igenis van beleszólásod, hogy mi legyen vele! Elhi-
szem, hogy nagyon szeretnéd a picit! Te dolgozol már? Jó volna egy kis önálló jövedelem. És igenis, a szüleiteknek is el kell mondani! Lehet, hogy ellenezni fogják, de ha megszületik, 2 nap alatt mindenkit levesz a lábáról, mert olyan édes lesz! Én legalábbis így gondolom.
Csak most olvastam a válaszokat! Hát, ha dolgozol, jól
keresel, lakás van, akkor mi ez a hihetetlen ellenállás a
párod részéről a babával szemben? Racionális ésszel nem
lehet felfogni! Ó, de sajnálnám, ha nem élhetne a kis
drága...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!