Kismama vagyok, nem akarom elvetetni a babámat, nem tudom mit tegyek?!
Még mielőtt valaki bíráskodásba kezdene előre leszögezném, hogy védekezés mellett estem teherbe, és nem az a fajta ember vagyok aki kerüli a munkát és közben tartaná a markát. A helyzet az hogy nagyon sokat olvasgattam itt is, ott is. 11 hetes terhes vagyok, a párommal most jöttünk haza külföldről. Nem, nem tudtunk félretenni túl sok pénzt, mert átvertek bennünket. Voltam már orvosnál kedden kellene mennem a kórházba abortuszra. :( Nem szeretném, és én egy olyan ember vagyok aki világ életében elítélte ezt a dolgot. Minden nap sírok, és fáj hogy ennek így kell lennie.
Az ok az, hogy nincs munkánk, sem nekem sem a páromnak (pedig mi tényleg bármit elvállalunk, akár bejelentve akár feketén, most is fél évet húztunk le külföldön) a párom anyukájánál lakunk jelenleg. 4en vagyunk egy másfél szobás lakásban, havi 60 ezer forintból (plusz az a kicsi amivel be tudunk segíteni a ,,spórolt pénzünkből")Az én szüleimre nem számíthatunk. Ti mit tennétek a helyemben???
Kedves Kérdező!!
Hogy döntöttetek? Remélem minden rendben van Veletek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!