Hogyan zajlik egy abortusz?
23 éves vagyok és házas. Párommal nem tudatosan nem szeretnénk gyereket, ezért óvszerrel védekezünk.
Egyik ismerősöm elvileg óvszer használata mellett esett teherbe, de örülnek neki, megtartják a babát.
Nem tudom milyen okból kifolyólag eshet valaki teherbe óvszer használata mellett, de az ismeretségi körömben senki nincs aki abortuszon esett volna át, engem pedig érdekel, hogy ha mégis teherbe esne az ember és szeretné megszakítani akkor hogyan zajlik?
Próbáltam interneten utána olvasni, de annyira nyers és száraz megfogalmazású, engem pedig valódi emberek véleménye/tapasztalata érdekelne.
Előre is köszönöm!
10: hat aki ugy jar oda, mintha csak vasarolni menne, mert sokadjara van ott es sokadjara baszik vedekezni, azt azert mindenki lefitymallja, hozzateszem, jogosan. Az olyanokat el kellene kottetni.
Mondom ezt ugy, hogy nem vagyok abortusz ellenes, sem vallasos, es ugy gondolom belefer egyszer, maximum ketszer az ember eleteben. De tobbszor azert mar elgondolkodtato.
Kérdező
Nőgyógyászati vizsgálaton ha mondja nem várt terhesség tovább küldik a család védelmi szolgálathoz. Egy egy 1 személyes "bizottság" ahol elmondják nem akarják megtartani. 3 nap múlva újra hátha meggondoltam magát.
Aztán műteti időpont.
Altatás
10perc és vége.
Fizikai részét nem szeretném részletezni.
Lelkit meg főleg nem.
13!
Pedig a fizikai része a lényeg! Sokan szeretnek felette elsiklani, elkendőzni,mintha semmiség lenne. Pedig nagyon nem az.
Nem vagyok se vallásos se semmi de azért ne tegyünk már úgy,mintha egy mandulát kellene kivenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!