Megtartanátok a babát?
Én meg, de nálam adottak a feltételek, egyedül is fel tudom nevelni. Plusz vagyok olyan kemény hogy gyerektartást is kisajtolok belőle.
A te helyzeted te ismered.
Meg, én amúgy is egyedül vállaltam gyereket.
De ilyen helyzetbe nem kerülnék. Nem szoktam a barátaimmal lefeküdni, pláne, ha öreg bácsik, főleg nem védekezés nélkül, úgy, hogy párkapcsolatom van. Jól belehúztál.👍Egy abortusz már csak hab a tortán.
A párommal nyitott kapcsolatban voltunk, amint megtörtént, elmondtam és szakítottunk.
A barát azért nem öreg bácsi, kifejezetten fiatalos és sok korabeli elbùjhatna mögötte. Ennek ellenére, mivel idős és lemaradna mindenről, nem szeretne gyereket. Amit megértek, főleg mert nem tervezett.
Bár a magam részéről nem vagyok az abortusz híve, alapjáraton azt mondanám, vetesd el.
Egy oka van, amiért mégsem teszem, az pedig a 33 éved.
Neked kell tudni, akarsz-e gyereket, mert ha igen, nem biztos, hogy lesz még rá megfelelő alkalom.
Ez alatt nem azt értem, hogy öreg vagy ennyi idősen, de az tény, hogy normális párkapcsolatot (értsd, olyat, ahol záros határidőn belül szóbakerülhet a gyerekvállalás) nem pár hét alatt talál és alakít ki az ember.
Mire oda jutsz, viszont már tényleg csökkennek az esélyeid, és nő a kockázat mindenfélére.
Ha neked szerepelt a terveid között a gyerek, és anyagilag adottak a feltételek arra, hogy felneveld, akkor a helyedben megtartanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!