Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Mit szólt a magzat apja ehez...

Mit szólt a magzat apja ehez a döntéshez? Hogy alakult utána a kapcsolatotok?

Figyelt kérdés
aug. 21. 20:41
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
19%
#7 És ha megörül apa a terhességnek és akarja a babát, akkor te honnan tudod előre, hogy mi lesz 3 hónap múlva?
aug. 27. 10:20
 12/20 anonim ***** válasza:
0%

Ez azért nem sikerült jogszerűre és nem is így törvényes.

Ezzel szabad kezet adsz egy 2-3 hónapos magzat megöléséhez.

Eszerint ha apa megtudja és nem tetszik neki, akkor agyoncsaphatja a nőt, mert ez meg az ő döntése.

aug. 27. 10:24
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

#11 nem tudom. De benne van a pakliban, hogy lelép. Ha én meg nem akarom a gyereket, akkor úgy járt. Csináljon fel olyan nőt, aki szülni akar.

#12 és akkor apuka megy börtönbe

aug. 27. 11:29
 14/20 anonim ***** válasza:
28%
nem biztos hogy megmondanam neki.
aug. 27. 13:48
 15/20 anonim ***** válasza:
19%
Rengeteg női ostobaságot olvastunk. Ez az eredménye a fideszes oktatásnak. Alapvető jogi, társadalmi és szociális ismeretek hiánya.
aug. 28. 00:13
 16/20 anonim ***** válasza:
7%

Az abortusz magzat gyilkosság.

Es onnmagatok lelkiismeretének is a gyilkossága egyben.

Ti bajotok lehet magyarázkodni ettől még a tényen nem valtoztat semmit

aug. 28. 07:43
 17/20 anonim ***** válasza:
#16 és?
aug. 28. 08:37
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

16. Szerinted. Senkit sem érdekel, ez csak a te ( meg x másik ember nézőpontja) nem tény.

Kérdező: 1x volt, hogy nem terveztük, mégis terhes lettem. Én semmiképp nem akartam megtartani, rég megbeszéltük a férjemmel, hogy soha nem akarunk gyereket vállalni.

Így nem is volt kérdés a dolog. Abortuszra akartam menni, és a férjem mindenben támogatott. Azzal is tisztában van, hogy végső soron ez az én döntésem, mivel az én testemet teszem ki kockázatnak, bárhogy is döntök, nekem kellett volna adott esetben végig kínlódni egy terhességet, szülést, annak következményeit, én szívtam volna a gyerekkel nagyrészt amíg túl kicsi, plusz alapból semmi kedvem, se időm, se energiám, se türelmem egy 0-24 es szolgálathoz hosszú éveken keresztül.

Nem szeretném tönkretenni az életem egy gyerekkel.

Szerencsére végül a abortuszra nem volt szükség, megúsztam az ügyintézést meg a műtétet és annak költségét is, mert hála égnek elment magától. Nagyon megkönnyebbültem.

szept. 6. 08:48
 19/20 anonim ***** válasza:
0%

"hála az égnek" Na az égnek ehhez semmi köze.

-A menyemék elég későn találtak egymásra a legidősebb fiúval. 44 és 47 évesek lettek, mire kiderült, hogy minden módszer ellenére sem marad meg a terhesség. A harmadik beültetés és 2 millió forint után végre kisbabájuk született. Még évekbe telik, mire kiderül, hogy mindenben egészséges-e.

Csak nálunk százezrek várnak hiába babákra, a környezet és a vizek magzatölő, magzatkárosító hatása miatt.

-Kisebbik fiamék is az új, "jól bevált módi" szerint, -előbb pénz, ház, autó legyen-. Fiam 34, a felesége 32 volt, amikor a mindenféle védekezés dacára becsúszott 2 abortusz és egy spontán vetélés után babájuk lett. A baba autista. Az orvos mondta, szülni 25-30 között ideális, onnan fokozottan romlik az egészséges babák esélye. Abortusz után hatványozottan.

szept. 7. 10:58
 20/20 anonim ***** válasza:
#19 ez nagyon egyéni. A családomban a két nagymama közül az egyik alig volt 20, amikor szült, a másik 35 fölött volt. Az anyám 43 volt amikor teljesen természetes módon teherbe esett. Igen, csökken a termékenység, de ne keverjük a szezont a fazonnal, sokkal több dolog befolyásolja ezt, mint az hogy volt-e abortusza, vagy sem. Nagyon sok esetben rejtett egészségügyi problémák okozzák, amik csak akkor kerülnek felszínre amikor babát akar a nő, de ha 10 évvel előtte akart volna, nagy eséllyel akkor sem ment volna könnyebben, csak a problémát találják meg hamarabb, de ez megint nem korfüggő.
szept. 7. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!