Mi a véleményetek erről a terhességgel kapcsolatos futuriszrikus ötletről? Támogatnátok?
Ugye a terhesség egy nehéz időszak és a testből kiszívja az energiakat, fogakból a káliumot. Leamortizál. Ha lenne rá technológiák akkor külön tojásokban, műméhekben vagy lombikban tudnák babákat kifejleszteni. Így nem kéne tönkretenni hozzá a testünket és vállalni a szenvedést. Ez a technológia még nem áll rendelkezésünkre, de a terhesség megrövidíthető lenne. Hiszen van már időszak amikor méhen kívül is életképes a magzat, 7edik hónapban például. Lehetne olyan hogyha valaki bizonyos összeget fizet, akkor 7dik hónapban kérésre előidéznék a koraszülést, így 2 hónapot megúsz a terhességből, és inkubátorból szívná az energiá5 nem a testből. Aki gazdag megfizethetne egy ilyen szolgáltatást.
Mint tudjátok amikor kikeltenek egy tojást, és bizonyos fejlődési szakaszban már másik poharba is at tudják tenni vagy szoval ertitek.
Én is 7edik hónapra születtem és semmi bajom.
Nem troll kérdés
Nem lerövidíti, hanem az a 2 hónap az máshol zajlik nem a méhben
Egyfajta mesterséges méh
'Én is 7edik hónapra születtem és semmi bajom.'
Hat a kerdes alapjan ezt nem mernem ilyen batran kijelenteni.
Fogakból a káliumot 🤣🤣🤣
Azért mégse múlt el nyomtalanul az a koraszületés, olvasva ezt a kérdést...
3x voltam terhes, és szültem semmiért nem adnám, nem hogy fizetnék érte.
Számomra az egész élmény volt, imádtam ahogy mocorognak odabent, ahogy nő a hasam.
A kötődés meg majd mikor alakulki, ha lepasszolom, másil dolgozzon a faxom és passzoljam le azért a gyerekemet, akkor minek szültem.
Inkubátorből mehet a bölcsibe, sőt legyen megint hetes bölcsi, hétvégén meg mama el lesz vele.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!