Mit jelenthet ez a születéssel kapcsolatos álmom?
Álmomban szülés előtt álltam, a szülésznő épp mondott valamit az orvosnak, de rébuszokban beszéltek, nem értettem, mit mondtak egymásnak, de gondterheltnek tűnt az orvos, mint aki valamit titkol, ezért kerek-perec rákérdeztem, hogy miről beszélgettek, mire a szülésznő tárgyilagosan közölte, hogy meghalt a babám a méhemben, de meg kell szülnöm. szerintetek ez mit jelent? Álmodni halállal tudtommal nem jelent rosszat, szüléssel álmodni meg valami ötlet, elhatározás megszületését jelentheti. De ebben az esetben meg sem született ugye a cselekedet, el sem jutottunk a megvalósulásig. Szóval így mit jelenthet az álom, valaki tudja?
Nem vagyok terhes amúgy, szerintem nem is voltam a közelmúltban sem, rendesen megjött a menstruációm is. Volt már egy szülésem, maga a szülés nem volt túl jó élmény, nem tudom, összefüggésben lehet-e a szülésélményem az álombéli "meg nem szüléssel"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!