_fgfgfg_ kérdése:
Terhesség megszakító műtétnél ki kell vennem a köldök piercingemet befolyásol bármit is?
Figyelt kérdés
júl. 31. 20:54
1/20 anonim válasza:
Minden műtétnél ki kell venni minden piercinget.
2/20 anonim válasza:
Minden műtétnél lekell venni az ékszereket. Nővéremmel kivetették azt is amikor megszakításra ment.
3/20 A kérdező kommentje:
És ha műanyagra cserélem? Úgy sem lehet?
júl. 31. 21:02
5/20 anonim válasza:
Ki kell venni, műköröm és festett köröm sem lehet.
6/20 A kérdező kommentje:
4. Valászaló
Miért lennék troll? Csak szimplán most lesz életem első műtéte, fogalmam sincs arról hogy mi hogy működik..Ezért is kérdeztem meg hogy befolyásol e bármit is és hogy műanyagot elfogadják e…De én kérek elnézést, hogy bármit is mertem megkérdezni..
júl. 31. 21:23
7/20 anonim válasza:
7, honnan tudod, hogy nem missed ab műtét?
8/20 anonim válasza:
#8!Ld.fent. Akkor kisebb gondja is nagyobb lenne, és nem azon nyüszögne hogy "de műanyag se😭?"
9/20 anonim válasza:
Ilyenkor a legtöbb helyen minden ilyet ki kell venni. Mikor polip eltávolítason voltam, akkor 27 hetesen simán betettek abortuszosokhoz. Volt akinek szóltak, volt akinek nem, magasról tettek rá. Én voltam az egyetlen, aki egyéb ambuláns műtetre ment és volt egy anyuka, aki végtaghiányos babát vetetett el (se lábak, se karok). Na ő nagyon ki volt. Szegénykém már mikor bejött, akkor is a haját igazgatta, hogy jól álljon. Nem azért, mert ilyen lecarom volt, hanem mert totálisan, az összeroppanás határán állt. Az emberi elme furi dolgokon képes aggódni, mikor a megzavarodás szélén billeg...
10/20 anonim válasza:
Csak császárról tudok nyilatkozni, ott még a fülbevalót is ki kell venni, pedig az sem zavar sok vizet szerintem. Mondjuk a kezemen-lábamon magamnak csinálom a körmöt, nem szólt érte senki, kaptam az ujjamra olyan kis csipeszt és meg volt oldva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!