Terhesség megszakítás ebben a helyzetben is elitélendő? Vagy ez az egyetlen helyes és ésszerű döntés?
Én a magam részéről nagyon súlyos esetben választanám csak az abortuszt (ismétlem, a magam részére; mindenki más azt csinál, amit akar, nem erkölcscsőszködöm).
Ez az az eset lenne, mikor én is az abortuszt választanám. Nem akarom megkockáztatni, hogy három gyereket félárván hagyok.
(Ha csak az anyagi helyzet lenne megoldhatatlan, akkor megfontolnám az örökbe adást. De nálatok nem csak ez a gond.)
A jövőre nézve lehet, hogy nektek érdemes lenne pharmatexet használni az óvszer mellé (és olyan óvszert választani, ami ezt bírja). Esetleg el is köttetheted magad, az nem tudom, mennyibe kerül.
"Orvos közölte ne legyen több gyerek mert ott maradunk mind ketten"
Innentől mi a kérdés? A meglévő 3 gyerekednek élő anyára van szüksége.
Az abortusz semmilyen esetben nem elítélendő. Főleg akkor nem amikor ilyen felelőtlen emberek szaporodnak nyakra főre, hogy hónapról hónapra vegetáljanak.
Ha ennyire nem megy a védekezés önállóan akkor védekezzetek mindketten egyidőben. Vagy ha megvagytok 40 évesek, sterilizáltathatjátok is magatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!