Vagy mert egy dekoratív, energikus huszonévessel jobban érzi magát, mint egy kiégett 40-hez közeledő nővel. 🤷🏼♀️
Nekem mindegy igazából az ok, szerencsére a kapcsolatunk nagyon jó.
2024. márc. 3. 15:27
42/65 anonim válasza:
Hát nem hiszem hogy ez az ok. Ha az lenne akkor nem akarna gyereket hisz az elveszi a dekoratív részét... szimplán nem kell a korosztályának. Valószínűleg okkal.
2024. márc. 3. 15:46
43/65 anonim válasza:
Pont azért illene neki elmondanod, mert nem akarod, hogy véget érjen a kapcsolatotok. Tiszteld már ennyire! Ugyanannyira az ő dolga annak a gyereknek a sorsa, mint a tied, és ha nála ez elvi kérdés, akkor pláne nem fair a hazugságod. Nőként mondom, hogy egy ilyen hazugság után nem a szakítás lenne a legdurvább dolog, amit érdemel valaki.
2024. márc. 3. 16:08
44/65 anonim válasza:
41es 38 éves vagyok, és a 20 évesek megirigyelhetnék az energiámat és a dekorativitásom, így elég hülye kifogás amit írtál. 30 év felett is rengeteg a csinos, energikus, szép nő, bár igaz, azoknak már bizonyítani kell valamit, nem elég előadni a mesét.
2024. márc. 3. 18:17
45/65 anonim válasza:
#41! Azt látjuk, hogy nagyon jó. Ki ne álmodna olyan kapcsolatról, ahol mindenről is hazudnak neki🤣
2024. márc. 3. 19:00
46/65 A kérdező kommentje:
"Pont azért illene neki elmondanod, mert nem akarod, hogy véget érjen a kapcsolatotok."
Éppen akkor érne véget, ha elmondanám neki.
2024. márc. 3. 19:03
47/65 anonim válasza:
Ez a te döntésed. Az viszont gáz, hogy nem mered felvállalni - sem a következményeket.
Az meg még inkább, hogy hülyíted, mikor nem akarsz gyereket.
2024. márc. 4. 15:17
48/65 anonim válasza:
Bár ahogy megnyilvánulsz a 40-es nőkről az valami gusztustalan.
Nyugi, a pasid csak addig van veled, míg feszes vagy lenn, utána úgy kidob, mint a sicc.
2024. márc. 4. 15:18
49/65 babyboom567 válasza:
A kérdező "típusú" nőkből lesz a "kiégett 40-es".
És pl a kérdező meg is érdemli.
2024. márc. 4. 18:30
50/65 anonim válasza:
Nem néztem végig a hozzászólásokat, csak az első oldalt, de az is bőven elég volt. De hogy valaki a kérdésre is válaszoljon, nekem volt, február végén, igaz nem Bécsben, állami kórházban. A párom nem tud róla. Nem bántam meg, alig hittem, hogy túl legyek rajta. Azóta teljesen meg vagyok könnyebbülve, nagyon rossz volt az az egy hónap a pozitív teszttől a műtétig, alig vártam vége legyen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!