Van, akinek titokban volt terhesség megszakítása? Megbántátok, hogy nem avattátok be a párotokat?
-Bécsben szeretném.
-Később sem akarok gyereket, így a "kiskönyvben ott lesz majd!!" nem releváns.
-Nem szeretném beavatni a páromat, mert az a kapcsolatunk végét jelentené valószínűleg, amire én még nem állok készen.
Nyugotan csináld így ahogy tervezted, a karma úgyis megbosszulja.És 45 évesen meg nézel ki a fejedből,mikor kiderül ,hogy az akkori pasid évekig átvert azzal,hogy lesz gyereketek és rég vazektómiája volt már mikor megismert téged.Öreg is leszel,át is vernek,és gyereked sem lesz.
Nem az a baj,hogy egyáltalán nem akarsz gyereket, az sem baj,hogy ez a babát el akarod vetetni mert nem állsz készen rá.Az a baj, hogy a pároddal nem is tervezel hosszútávon,és azt a kis idejét is ellopod amíg lehet gyereke.Ritka egy undorító ,jellemtelen, érzéketlen gy..ökér vagy
És mégis mit mondasz neki ami miatt 6 hétig nem keféltek? Hacsaknem hülye 45 évesen rá fog jönni.
Ha meg ilyen rossz és agresszív, minek vagy vele? Gondolom a pénze miatt szereted az apád korabeli pasit.
nekem volt abortuszom, de nem lett volna bőr a képemen eltitkolni a gyerek apja elől. Gondolom akkor nem volt eszed védekezni. Én buta voltam, elismerem.
Nem rossz, nem agresszív, sőt, a tenyerén hordoz és valóra váltja minden álmomat. De én még jó ideig nem akarok gyereket, talán soha.
(A 14. kommentet a 13-as válaszolóra írtam, aki megverné a párját, ha abortuszra menne... Később az ilyen mit csinálna a gyerekkel, ha az éppen nem akar pl. aludni? Azt is megveri?)
"És mégis mit mondasz neki ami miatt 6 hétig nem keféltek?"
6 hétről itt szó sincs, valamint a beavatkozás után én elutazom anyukámmal 3 hétre, hogy összeszedjem magam.
Szakítani pedig nem fogok vele.
30as, de 6 hét. Mikor én voltam gyógyszeresen, 5. hét után hívtak vissza kontrollra addig meg nem szabad semmit s csinálni. Bár nekem annyira fájt hogy két napig kb zokogtam és hánytam. 3-4 napig felkelni se volt nagyon erőm/kedvem.
Anyukád akkor ezek szerint asszisztálna neked a hazugsághoz. Hát..neki is csak gratulálni tudok, bár akkor már egyértelmű kitől örökölted a jellemed.
Gondolom akkor az se lenne baj ha ő hazudozna neked igaz? Persze hogy a tenyerén hordoz, kevés kislány kezd idős bácsikkal, akkor is ha csak a pénz miatt, így értékel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!