Van, akinek titokban volt terhesség megszakítása? Megbántátok, hogy nem avattátok be a párotokat?

Figyelt kérdés

-Bécsben szeretném.

-Később sem akarok gyereket, így a "kiskönyvben ott lesz majd!!" nem releváns.

-Nem szeretném beavatni a páromat, mert az a kapcsolatunk végét jelentené valószínűleg, amire én még nem állok készen.

2024. márc. 2. 10:07
1 2 3 4 5 6 7
 31/65 anonim ***** válasza:
100%
Azt értem hogy te nem akarsz gyereket,de a párod viszont akar. Igenis mondd el hogy nem akarsz gyereket és had döntse el ő együtt marad-e veled ezek után. Ha nem teszed ezt meg akkor nem szereted őt eléggé.
2024. márc. 2. 14:51
 32/65 anonim ***** válasza:
57%
32es, egy szó se volt arról hogy szereti. Gondolom eltartja a bácsi azért kell neki.
2024. márc. 2. 14:57
 33/65 anonim ***** válasza:
89%
Ertsétek már meg, hogy ez megint ugyanaz a troll. Gazdag faszi, fiatal nő, tökéletes helyesírás, raveti magát a nem neki kedvező kommentekre és hosszan, élvezettel kekeckedik, anyukájával szoros viszonyban vannak. Mostanában terhesség, szülés, baba a tema, az egyetemre járok, hogy mondjam el otthon, hogy idős gazdag faszim van témát megunta.
2024. márc. 2. 15:43
 34/65 anonim ***** válasza:
85%
33as vagy kirúgták egyetemről:-D
2024. márc. 2. 15:46
 35/65 anonim ***** válasza:
77%

Nézd. Mivel nem szereted a párodat csak kölcsönös előnyök miatt vagytok együtt (neki van egy fiatal kis barátnője, neked pedig jó életszínvonalad, feltételezem tanulsz és majd vállalkozásod is lesz utána) biztosan nem fogod megbánni azt, hogy nem avatod be.

Egy dologra figyelj az ő érdekében: soha ne bukj le ezzel.

Bár az én értékrendemmel ez nem fér össze, nem ítéllek el mert nem vagyok a te helyedben és nem tudhatom mit miért csinálsz.

Viszont rakass fel egy spirált vagy szedj gyógyszert, hogy több ilyen titkod ne legyen.

2024. márc. 2. 17:05
 36/65 A kérdező kommentje:
Igen, érdekes, hogy csak én vagyok itt a gonosz, pedig, ha a párom ennyire gyereket akarna, összejött volna egy 35-37 éves nővel, akinél már szintén ketyeg az a bizonyos óra, aki nem fogja azt mondani, hogy majd 10 év múlva... De mit ad isten, valahogy nem a 35+ korosztályban nézelődött.
2024. márc. 2. 19:27
 37/65 anonim ***** válasza:
91%

36os, mert abban a korosztályban már vannak elvárások a 21-25 éves kislányok meg szétteszik neki kb rögtön mert menő a egy idősebb pasi udvarol, hülye lenne nem megmászni a kislányokat.

Vannak ilyen ismerőseim strigulázzák hány 30 alatti bulát sámfáztak ki, ez korosztályukban menő. Hosszú távon bezzeg nem kellenének nekik de elkábítják őket a dumával.

És kérdező, visszakérdeznék, ha te nem akarsz gyereket miért egy apád korabeli bácsi alá feküdtél, mikor a korosztályod széttolt volna gyerek nélkül vagy azoknak nem kelettél? Mit ad istene te miért nem a korosztályodban nézelődtél? Miért egy középkorú pénzes pasinak pakolgatod szét a fiatal kis lábaid?

2024. márc. 3. 11:24
 38/65 babyboom567 ***** válasza:
75%
ahh,37-es válaszoló,top komment!
2024. márc. 3. 11:28
 39/65 A kérdező kommentje:

Nyugi, elvárások vannak nálam is!

És nem, nem az, hogy legyen “pénzes”, mert ha csak ennyi lett volna, akkor az egyetemen is találtam volna ilyen srácot.

De átment ez már nagyon személyeskedésbe itt, szerencsére privát üzenetben segítettek páran. 🙈

Szép hétvégét mindenkinek! ☺️

2024. márc. 3. 14:41
 40/65 anonim ***** válasza:
79%
Nézd azért van veled,mert a vele egykorúaknak vagy van elvárása vagy érzékelik hogy van gikszer nála. Nem véletlenül nem kötött ki hasonló korúval,lehet agyilag egy huszonéves szintén van ami viszont a saját korisztályának nem kell.
2024. márc. 3. 15:16
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!