Tud erről valaki valamit?
Figyelt kérdés
Kiskorúaknál hogyan működik az abortusz? Minden városban van, vagy csak nagyobb városokban? Mondjatok el mindent kerlek. Illetve hallottam c vitaminos otthoni abortuszrol? Valakinek van ami bevállt?2023. dec. 30. 18:37
31/43 anonim válasza:
Sehogysem volt bennem pasi, de terhes vagyok!
Kérdező: ha volna lehetőséged, akkor SE szexelj még nagyon nagyon sokági 🤣😒
Amúgy gyakorizás helyett a bioszkönyvet nyisd ki.
32/43 anonim válasza:
Buta azért nem vagyok - bocs, hogy kiábrándítalak. De igen. Nagyon.
33/43 anonim válasza:
Arról elfeledkeztek, hogy sok pasi szeret a hüvelybemenetre ejakulálni, és aztán azt kézzel kenegetni... így már reális a veszély.
34/43 anonim válasza:
Ha lenyelted, attól nem leszel terhes.
36/43 anonim válasza:
Ne mondjátok hogy nem terhes!!!!!
De igen lehetsz terhes, tesztet csinálj.
37/43 anonim válasza:
36 de mondjuk, mert nem lehet.... Hetedikes biosz könyv, csak odáig kéne eljutni.... Ha nincs vaginalis közösülés, akkor nincs embrió....
38/43 anonim válasza:
Nem egyszerűbb egy tesztet csinálni, mint citromot rágcsálni, meg azon agyalni, hogy játszd ki anyádat?
Mondjuk kezdésnek kérdezz rá, hogy "készül" a baba, mert ha a fsz a közeledben sem járt, úgy nem..
Nem, sem a gyomorból, sem a lepedőről nem mászik a méhedbe.
39/43 anonim válasza:
37. Ha csak megujjazta és sperma volt az ujján akkor is lehet terhes. Ne legyél már ilyen korlátok közé szorult!!!!!!
40/43 anonim válasza:
39es de nem úgy volt a sorrend írta.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!