Mi lenne a helyes döntés?
Sziasztok!
A párommal lassan egy éve vagyunk együtt és szeretnénk babát. Teherbe is estem már egyszer, de elvetéltem kb. az 5.héten, szóval nagyon korán, de ettől függetlenül rohadtul megviselt. Majd utána megint sikerült teherbe esnem, elvileg 7-8 heten lehetek. Holnap megyek vissza uh-ra, két hete voltam, de ott még csak petezsákot látott a doki mást nem.
Tegnap eléggé össze vesztünk valamin (semmi köze nem volt a terhesség témához), majd hozzám vágta hogy inkább vetessem el a gyereket..
Tudom hogy az ember hirtelen felindulásból mond dolgokat én se vagyok szent, de ezzel kb azt mondta öld meg a közös gyerekünk, aminek elvileg ő is örül. Én ma ezen gondolkozom folyamatosan, mi lesz ha megszületik és akkor mondana ilyeneket, hogy minek szültem meg stb, csak azért mert abban a pillanatban nem tud mit hozzám vágni. Én szeretném a babát, de nem akarom a gyerek életét tönkre tenni. Szóval elgondolkoztam hogy vajon nem is örül neki?
Valóban nehéz embereket pár mondat alapján megítélni, de ahogyan a többi válaszadónak, nekem is az az első benyomásom, hogy ez a pasi TOXIC. Azon túl, amit mondott, nekem sokkal árulkodóbb, hogy úgy véled, esetleg te voltál a “hülye”, illetve, hogy van veled gond bőven és nem vagy egyszerű eset. Biztos, hogy baj van az énképeddel, és első körben én a pasit tartom felelősnek.
Egy ilyen ne legyen senki apja, apa nélkül egészségesebb gyereket tudsz nevelni belőle.
A kérdésre is válaszolva: én nem vetetném el a picit, csak a pasit, de azonnal.
"ezzel kb azt mondta öld meg a közös gyerekünk ... mi lesz ha megszületik és akkor mondana ilyeneket, hogy minek szültem meg stb, csak azért mert abban a pillanatban nem tud mit hozzám vágni. Én szeretném a babát, de nem akarom a gyerek életét tönkre tenni."
Miért kérdezed? Mi függ a válaszoktól? Az, hogy megtartod-e a babát?
Veszekedés közben hirtelen felindulásból legfeljebb a régi hajad jobban tetszett, vagy megint nem találtál bele a szennyeskosárba fér bele egy év után.
Egy ilyen mondat után én nélküle döntenék. Úgy lenne, ahogy én szeretném és pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!