Ez így nem lesz túl késő? Hogyan számolják ki?
Eléggé össze vagyok zavarodva, a terhességi hetek kiszámítását illetően.
Van ahol így olvasom: “ Első számú alapszabály: a terhességet mindig az utolsó elmaradt menses első napjától számolják.”
Tehát, ha nekem 5.nap múlva esedékes a menstruációm, de már voltak tüneteim és 3 korai teszt is pozitívat mutatott, akkor a terhességem 5 nap múlva számolódik ? Tehát ha nem jön meg, eltelik egy hét akkor leszek egy hetes?
Más helyen azt olvasom, hogy az utolsó mensi első napjától számolják, ami nekem július 22-én volt, tehat akkor ez alapján már 3 hetesnek számítok?
Amint kijöttek a tesztek felhívtam egy klinikát gyógyszeres abortusz miatt. Azt mondták, hogy megkell várnom a menstruációm és telefonáljak újra és rá egy hétre kaphatok időpontot. Szóval az mèg két hét. Nem túl sok az? Ha tényleg az vagyok könnyebb lenne minél hamarabb megejteni és túl esni rajta mert borzasztóan érzem magam.
Ha nem jön meg, akkor aznap számítasz kerek 4 hetes terhesnek.
Igen, most 3 hetes vagy - de olyan "hivatalosan" nincs.
Nem, nem túl sok. Szerinted ők szándékosan el akarnák tseszni?
a terhességet mindig az utolsó elmaradt menses első napjától számolják
Nincs olyan, hogy utolsó elmaradt.
Az utolsó, ami megvolt.
Megmutatod, honnan másoltad ezt így? Mert nekem nem ad rá találatot a google...
ma 11:43
Gyógyszeres terhességmegszakítás több országban elérhető, Magyarországon nem.
6, de szívhang nélkül nincs élő terhesség, arra pedig nem az elmaradt menstruáció napjáig kell várni....
Külföldön a semmit is megszakítják?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!