Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Műtét közben hálóing se lehet...

Műtét közben hálóing se lehet rajtam?

Figyelt kérdés

2023. júl. 14. 12:11
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!!#10

Beteg a baba!!! Így más választás nincs

És igen tudom hogy milyen rossz már most is ! Később ez csak rosszabb lesz

Szeretném tudni hogy mi hogy fog zajlani

2023. júl. 14. 19:26
 12/17 anonim ***** válasza:
86%
A 10-es válaszoló igazi tapló
2023. júl. 14. 19:43
 13/17 anonim ***** válasza:
34%
Nem tapló, csak egyből arra gondolt, hogy ő döntött így. Én egyből arra, hogy muszáj a műtét, mert velem is 3x ez történt. Eszembe sem jutott, hogy szándékos lenne. De nyilván az is benne lehetett volna.
2023. júl. 14. 21:31
 14/17 anonim ***** válasza:
90%

Lénácska fejezd már be ezt a szánalmas és kéretlen hittérítést, de tényleg. 0 információval okoskodsz minden kérdés alatt.

Semmi nem történik a “gyermekével”, mivel NINCS gyermeke. Max embrió/magzat. Sajnálatos, hogy a kérdező terhességénél betegség áll fenn, de alap esetben, aki az abortuszt választja önszántából és átfontoltan, az pont azt várja, hogy végre “nélküle” legyen és az életet választja. A sajátját!

2023. júl. 15. 12:16
 15/17 anonim ***** válasza:
87%

Lénácska MINDEN ab. kérdéshez nyomja a szánalmas térítését. Az összeshez, kivétel nélkül még a missed témában is, ami különösen nevetséges.

Mondjuk, ha anyuka nyelt volna egyet nem kéne olvasni a f..gait.

2023. júl. 16. 21:33
 16/17 anonim ***** válasza:
73%

Lena....mar megint egy magzafétises....mit nem értesz azon, hogy ABORTUSZ LESZ?!

A "gyermek", ami valójában csak egy embrió, eltávolításra készül, ennyi történik azzal.

2023. júl. 16. 21:58
 17/17 anonim válasza:
100%
Én egy hosszú pólóban voltam, csak felhúzták. Úgy sétáltam a műtőbe, előtte pisilni kellett. Miután kihoztak én fél órát aludtam, egy órát nézelődtem, utána hoztak kekszet meg teát, majd a műtét után 2 órával mehettem pisilni. Utána kivették a branüllt, és engedtek is haza. Délben műtöttek, fél négykor már otthon voltam.
2023. júl. 20. 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!